İzmir - Karşıyaka - Emlakbank Süleyman Demirel Lisesi

Son güncelleme: 14.07.2009 01:17
  • İzmir - Karşıyaka - Emlakbank Süleyman Demirel Lisesi

    Okulun temeli dönemin cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel tarafından atılmıştır. Okul Emlak Bank tarafından kısa sürede bitirilerek 1999-2000 öğretim yılında 400 öğrenci ile eğitim öğretime başlamıştır.

    Velilerimizin değerli katkılarıyla kısa sürede İzmir'in en gözde okulları arasına girmiştir. Bu gün 1000 dolayında öğrenci ile kapasitesini doldurmuştur. Okulumuzda Genel Lise yanında Yabancı Dil Ağırlıklı Lise de bulunmaktadır.

    Okulumuz düşünsel ve bedensel emeğe saygılı, güven ve hoşgörü ortamında gelecek kuşaklara hizmet edecek donanıma sahiptir.

    Yeni bir okul olarak geçmişe değil geleceğe bakarak yapıcı, yaratıcı çözümler üretme çabası içindeyiz.

    Derslikler

    Okulumuzda sağlıklı ve verimli ders ortamına uygun 28 derslik bulunmaktadır. Dersliklerimiz 70'er M2 dir. Öğrenciler büyük çoğunlukla özgür davranabilecekleri tekli sıralarda oturmaktadırlar. Dersliklerin pencereleri renkli ve çift camlıdır. Ve dananımlıdır.

    Okulumuzda bu dersliklerin yanında fizik, kimya, biyoloji, bilgisayar laboratuarımız, içinde ev sinemasını da barındıran her türlü donanıma sahip Bilgi Teknoloji odamız, ses yalıtımlı anfi sistemli müzik odamız, sanatsal yaratı ortamında öğrencilerimizin istekle çalıştığı resim odamız bulunmaktadır. En kısa zamanda bilgisayar destekli Dil laboratuarımız da hizmete açılacaktır.

    Okulumuz

    Laboratuarlar

    (fizik)
    (fizik)
    (biyoloji)
    (kimya)
    (bilgisayar)

    Bilgi&Teknoloji Odası
    Müzik Odası
    Dil Laboratuarı
    Resim Atölyesi
    Kütüphane
    Spor Salonu
    Çok Amaçlı Toplantı Salonu
    Kantin
#14.07.2009 01:17 0 0 0