İzmir - Ödemiş - Ödemİş Kaymakçı Lisesi

Son güncelleme: 14.07.2009 03:01
  • İzmir - Ödemiş - Ödemİş Kaymakçı Lisesi

    Kaymakçı Lisesi Ödemiş-Kiraz karayolunun 150 metre kadar uzağına kurulmuş şirin bir eğitim kurumudur. 8 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuştur. Okulun dört bir yanında oldukça ihtişamlı çam ağaçları boy göstermektedir. Okul bahçe kapısından girildiğinde sizi ilk karşılayan ağaçlar arasına kurulmuş olan kamelyamızdır. Yağmur damlası şeklindeki havuzumuzun kenarında çayınızı yudumlamanın zevki bir başkadır. Güllük gülistanlık bir bahçede çam kokuları arasında, kuş cıvıltıları eşliğinde ders işlenmektedir.
    Okulun Güney kısmında basketbol ve voleybol sahaları bulunmaktadır. Ek binada öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşıladıkları bir kooperatif ve yanında spor odamız mevcuttur. Okulumuz iki katlı olup 8 derslik, 1 Kütüphane, 1 Fizik Laboratuvarı, 1 Kimya-Biyoloji Laboratuvarı ve bir de Bilgisayar laboratuarından ibarettir. Okulumuzda 102 öğrenciyle eğitim-öğretim yapılmaktadır. Asgari 4 kişilik sınıflarımızla özel okulları aratmayacak nitelikte eğitim yapılmaktadır.
    Yalnızca özel okulda bulunan bir çok özelliği okulumuzda görmek mümkündür. Verimli, çalışkan, özverili, dinamik, fedakar, iletişimi güçlü idareci ve öğretmen kadrosuyla bir bütünlük içerisinde çalışmalar sergilenmektedir.

    Adres: Cumhuriyet Mahallesi Kazım Dirik Caddesi Ellinci Yıl Sokak

    Kaymakçı-Ödemiş/İZMİR

    Tel : 0 232 557 10 04
#14.07.2009 03:01 0 0 0