Malzemeler

Her Biri Yaklasik 150 gr.lik 4 Dilim Sigir Filetosu
2 Dis Sarmisak
100 gr Yesil Zeytin
1/2 Aci Kirmizi Biber
100 gr Çok Küçük Dogranmis Domates
1/2 Su Bardagi Kirmizi Sarap
Zeytinyagi
Tuz

Yapilis Tarifi

4 çorba kasigi zeytinyaginda sarmisagi öldürün,eti ekleyip,harli ates üstünde iki taraflari da altin sarisi renk alincaya kadar kizartin.Sonra etleri çikarin.Ayni yaga irice kiyilmis zeytinleri,domatesi ve ufalanmis aci kirmizi biberi koyun.

Harli ateste 2 dk kadar pisirin.Sarabi katip buharlasmasini bekleyin.

Eti yeniden tavaya koyun,zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayin ve bir dakika kadar pisirin.

Filetolari sicak servis tabagina koyun.Üzerine bir miktar pisme suyundan ilave edin ve hemen servis yapin.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 787
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 15:15
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 04.03.2006 22:10
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 07:53
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 02:28
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:48
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 12.12.2005 09:31
tariflerin için teşekkürler kardeşim eline sağlık
Ates Bocegi Tarih: 15.10.2005 13:50
ElLeRiNe sAgLiK....


TaRiF iCiN sAgOl
keto_41 Tarih: 12.10.2005 03:46
paylasim icin tessekurler
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 13:05
Ellerine saglik arkadasim