Ankara - Mamak - Ali Naili Erdem Anadolu Lisesi

Son güncelleme: 15.07.2009 11:44
  • Ali Naili Erdem Anadolu Lisesi - Ankara Ali Naili Erdem Anadolu Lisesi Biz, Milli Eğitim Bakanı Ali Naili Erdem Anadolu Lisesi olarak;

    VİZYONUMUZ,

    Geçmişiyle ve kendisiyle barışık, hedeflerini belirlemiş, geleceğe umutla bakan, değişime ayak uyduran ve değişiklikler yaratan, ülkesine ve dünya ailesine yararlı bireyler yetiştiririz.


    MİSYONUMUZ,

    Biz;Öğrencilerin değişen dünyada başarılı olması, topluma katkıda bulunması, sorumlu vatandaşlar olarak gelecekleri adına akademik, duygusal, fiziksel ve sosyal deneyimler kazanabilmeleri için yaşam boyu öğrenmenin niteliğini ve niceliğini yükseltmek için varız.

    Ankaranın yeni kurulan ve yeni kurumsallaşan bir kurumu olarak okulumuzun hedeflerini belirlemek ve bir plan dahilinde stratejilerini ortaya koymak,bu stratejileri velilerimizle paylaşmak amacıyla böyle bir Web sitesi çalışmasına ihtiyaç duyduk.

    Kuruluş amacı gereği, görevi öğrencilerin çağın gerektirdiği bilgi ve donanıma kavuşturmak, öğrencilerimizi en az iki yabancı dili konuşur duruma getirmek, Üniversiteye hazırlamak ve onların kendilerini ve kaabiliyetlerini tanımaları bunları en üst seviyede kullanabilmelerini sağlamak okulumuzun genel stratejisi olacaktır. Bu planlamaları yapıp hedefleri gerçekleştirirken yegane amacımız öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirmeleridir. Yeteneklerini en üst seviyede kullanabilen, topluma faydalı ve uyum sağlamış bireyler vucuda getirmek okulumuzun beş yıllık stratejisinin temelini oluşturacaktır.

    Yeni kurulan bir okul olmamız hasebiyle alacağımız yol çok uzundur. Bu stratejileri belirlerken kurumsallaşmayı tamamlamaya yönelik hedeflerimiz olacaktır. Başarı adına Ankara ili içerisinde ilk üç Anadolu lisesi arasına girmek yine, hedeflerimizin temelinde yer bulacaktır.

    Bütün bu çalışmalarımızın hedeflerine uygun olarak yapılması ve planlanması başarımız adına önemlidir. Şimdiden bu konuda kafa yoran mesai sarfeden ve emekleri geçen bütün arkadaşlarıma başarılar dilerken şimdiye kadar başardıkları faaliyetleri içinde teşekkürü bir borç bilirim.

    Uzm Öğrt. Yakup BİLEN

#15.07.2009 11:44 0 0 0