Antalya - Kepez - Nevzat Saygan-Levent Saygan Anadolu Lisesi

Son güncelleme: 15.07.2009 19:37
  • Antalya - Kepez - Nevzat Saygan-Levent Saygan Anadolu Lisesi

    Okulumuz bu (2008/2009) Eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır. Okulumuza 23/06/2008 tarihinde, Kumluca Gül-Çetin Kaur Lisesi Müdür V. Talip OKTAY kurucu müdür olarak görevlendirilmiştir. 16.07.2008 tarihinde okulumuza aday hizmetlimiz, Eylül ayında da öğretmenlerimizin atamaları gerçekleşmiş ve görevlerine başlamışlardır. Şu anda okulumuz bir müdür yardımcısı vekili ve tam kadro öğretmenleri ile eğitim öğretime devam etmektedir.

    Vizyonumuz

    Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim,bilim ve kültür merkezi olmak.

    Tüm çalışanların; eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini artırmak için sürekli gelişime katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamında;

    Yönetim bilimini verimli ve etkili kullanan yöneticiler, alanları ile ilgili konularda kendilerini en üst düzeyde yetiştirmiş ve geliştirmekte olan öğretmenler, sürekli başarıyı hedef alan öğrenciler, kısacası Nevzat Saygan-Levent Saygan Anadolu Lisesinde öğrenci olmaktan, çalışmaktan, ona ve topluma hizmet etmekten gurur duyan çalışanlar olmak.

    Misyonumuz

    Çağın gerekleriyle donanmış,özgür düşünen,üreten,kendine güvenen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş,bilgiyi üreten ve yöneten,yetenekli bireyler yetiştirmek.Okulumuz için belirlenmiş eğitim-öğretim programını,çevre faktörlerini de dikkate alarak,etkili ve verimli bir şekilde uygulamak,öğrencilerin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak,onların sosyal,kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak.

    Stratejimiz

    Bu bölüm En kısa Sürüde Güncellenecektir.
#15.07.2009 19:37 0 0 0