Antalya - Manavgat - Manavgat Anadolu Lisesi

Son güncelleme: 15.07.2009 20:07
  • Antalya - Manavgat - Manavgat Anadolu Lisesi

    Antalya'nın en güzel ilçelerinden olan Manavgat 'ımızın 1992 yılından beri Eğitim_Öğretim veren en güzide okulu MANAVGAT ANADOLU LİSESİ'nin sitesine hoş geldiniz.

    2005-2006 Eğitim-Öğretim yılı itibarıyla yedi mezun dönemi geçiren okulumuzdan 755 öğrenci bugün Türkiye'nin bir çok Üniversitesine dağılmış vaziyette. Hepsi Atatürk İlk ve İnkılâpları doğrultusunda aldıkları eğitimi vatan hizmetine dönüştürebilmek için yoğun bir gayret içerisindeler. Mezunlarımızın bir kısmı meslek hayatlarına atıldılar bile.

    Okulumuz sevgi ve saygı temeline dayanan, karşılıklı güven duygusunun esas aldığı, okul meclisi aracılığıyla öğrencilerimizin, okul aile birliği yönetim kurulu aracılığıyla velilerimizin Türk Milli Eğitim temel kanunun çizdiği çerçevede yönetime katıldığı,Demokratik ve çağdaş bir eğitim sürdürmektedir.Okul yönetimi olarak öğrencilerimizin kişilik gelişimlerini,ruhsal ve fiziksel gelişimlerini izlemekte onlara gerekli rehberlik desteği sunmakta ve sürekli onların yanında onlarla beraber onların başarısı için gayret göstermekteyiz.Bu çabalarımızla ortak hareket ettiğimiz öğretmenlerimizin gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.

    Okulumuz gerek fiziksel ve çevresel güzellikleriyle gerekse öğrencilerimizin eğitim öğretimlerini mutlu ve huzurlu sürdürdükleri ortamlarıyla üst seviyede bir okul kültürüne sahiptir.
    Manavgat Anadolu Lisesi şu anda genel eğitim seviyesiyle çok iyi bir konumdadır. Bütün gayretimiz sürekli değişen ve gelişen çağımıza bilimsel ve teknolojik olarak iyi yetişmiş, bilinçli, duyarlı öğrenciler yetiştirmektir. Bu çabamızda bize destek olan tüm kurum ve kuruluşlara, velilerimize, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım.



    Saygılarımla

    Ahmet ACAR

    Okul Müdürü

    Mimar Sinan Mah.
    Manavgat
    Antalya
    Türkiye
    07600

    Telefon: 0242 742 40 49
    Faks: 0242 746 09 74
#15.07.2009 20:07 0 0 0