İtalyan balık yahnisi

Son güncelleme: 16.07.2009 08:52
  • ITALYAN BALIK YAHNISI

    MALZEMELER

    4 adet beyaz etli balık fletosu
    2 yemek kaşığı zeytinyağı
    1 adet ince dogranmış soğan
    2 adet orta boy kabak
    100 gr dogranmış mantar
    2 adet iriboy domates
    1 çay kaşığı limon suyu
    tuz
    karabiber


    HAZIRLANIŞI

    Yağsız tavada balıklar pişirilir Soğan, karabiber ve mantarlar kavrulur Mantarlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir Tuz eklendikten sonra iyice pişirilir Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk daha pişirilir Arzuya göre maydanozla süslenerek servisi yapilir
#16.07.2009 08:52 0 0 0