MALZEMELER
1/2 kg ıspanak
bir fincan haşlanmış pirinç
1 adet küçük kuru soğan
1 demet taze soğan
dereotu
1 tatlı kaşığı kuru nane
2 adet yumurta
1 demet maydanoz
tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Ispanakları ayıklayıp, köklerini ayırın, diğer kısımlarını az bir suyla haşlayın, süzüp, sıkıtıktan sonra ince ince doğrayın İçine rendelenmiş kuru soğan, doğranmış taze soğan, maydanoz, dereotu, nane, haşlanmış pirinç, yumurta, un, tuz ve karabiberi katıp, karıştırın Yağladığınız teflon bir tavaya incecik döşeyin Her iki tarafı da kızardıktan sonra sıcak olarak servis yapın Bu karışımdan tavanın büyüklüğüne göre iki veya daha fazla tabak mücver elde edebilirsiniz

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 357
favori
like
share