Kayseri - Kocasinan - Kocasinan Ahmet Eren Anadolu Lisesi

Son güncelleme: 19.12.2009 07:31
  • Kayseri - Kocasinan - Kocasinan Ahmet Eren Anadolu Lisesi


    Okulumuz 2004-2005 Eğitim öğretim yılında işadamı Ziya Eren tarafından babası Ahmet Eren adına Sümer lisesine ek bina olarak yapılmış, Sümer lisesinin adı Sümer Ahmet Eren Lisesine dönüştürülmüştür.

    Ancak Milli Eğitim Bakanlığının Yabancı Dil Ağırlıklı Liseleri Anadolu lisesine dönüştürmesi kapsamında 2005-2006 öğretim yılı başında Okulumuz Sümer lisesinden tamamen ayrılarak müstakil anadolu lisesi olmuş ve Ahmet Eren adını almıştır.

    19 derslik, fizik, kimya ve biyoloji laboratuarları, bir bilgisayar laboratuarı, bir teknoloji salonu, veli görüşme salonu, öğrenci meclis salonu, zümre odaları ile son derece modern bir yapıya sahip olan okulumuz şu anda yeni projeler ile çok daha ileri seviyeleri hedeflemektedir.

    VİZYONUMUZ

    Ahmet Eren Anadolu Lisesi olarak istiyoruz ki:

    Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç edinilsin; hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olan "ÖĞRENEN OKUL" modeli oluşsun

    Veliler okulumuzun en büyük destekleyicisi olsun. Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

    Okul toplumunu oluşturan her birey (Yöntici , öğretmen, destek personel, öğrenci, veli) rolünü ve sorumluluğunu bilsin; bu rolü mükemmelliğe ulaşmak için kullansın.

    Okulumuzda herkes gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kendini yenilesin, geliştirsin.

    Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim, öğrencide istendik davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeksin.

    Her öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda öğrenimini gerçekleştirmeken zevk alsın.

    Sevgi ortamında , yarınlara güvenle ve umutla bakan nesiller yetişşin

    MİSYONUMUZ

    Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede "MODEL OKUL" olmaktır

    Bütün öğrenciler yapabilir, öğrenebilir ve başarılı olabilirler!



    Ahmet Eren Anadolu Lisesi
    Sümer Mahallesi Sümer Kampüsü Kocasinan / KAYSERİ
    Tel: (0352) 337 75 63 Faks: (0352) 337 75 64
#17.07.2009 16:05 0 0 0
  • ahmet erenli olmak bi ayrıcalıktır
#19.12.2009 07:31 0 0 0