Rodney Harvey Kimdir - Rodney Harvey Resimleri - Rodney Harvey Biyografisi - Rodney Harvey Hakkında

Rodney Harvey (d. 31 Temmuz 1967- ö. 11 Nisan 1998) ABD doğumlu bir aktördür. Oynadığı başlıca filmler; My Own Private Idaho'dur.



Filmografi

* God's Lonely Man (1996)
* Guncrazy (1992)
* My Own Private Idaho (1991)
* Bocca, La (1990)
* Spike of Bensonhurst (1988)
* Salsa (1988)
* Five Corners (1987)
* Initiation (1987)
* Mixed Blood (1985)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 394
favori
like
share