Energy Rock! Chitin Shield! Sizlere Ultimanin Virtual Item Bonusunu sunariz!

Son güncelleme: 17.07.2009 22:36
  • Merhaba Knight Online Oyunculari!

    Ultima, Carnac'in Karus ve El-Morad'tan olusan tum halkini olu tanri Krowaz'a karsi savasmak icin yardima cagiriyor! Ustelik bu savasa katilan kahramanlarla servetini paylasiyor!

    Ultima'nin Sanal Esya Bonus kampanyasini sizlere heyecanla duyuruyoruz! Zaman zararimiza isliyor. Tum ruhlar ve bedenler seytana karsi guclerini kullanmali! Ultima, buna odul olarak Power Up scrollarindan Chitin Shield'lere , Enerji Rocklarindan daha once hic gorulmemis nice degerli esyalara kadar butun servetini dagitiyor !

    Peki nasil katilacaksiniz?

    Power-up store'un sag ust kosesinde yeni bir gosterge goreceksiniz. Bu gosterge, Ultima'nin ta kendisinden kazanacaginiz bonus esyalarin anahtaridir. Endiselenmeyin—sira disi hicbirsey yapmaniz gerekmiyor. Power Up Store'da yaptiginiz olagan alisverisler bu gostergeyi otomatik olarak dolduracaktir! Her Premium paketi , Knight Cash veya Tears of Karivdis/Trina's Piece/Symbol of Growth alisverislerinizde gostergeniz dolmaya baslayacak ve sizi bonus esyaniza yakinlastiracaktir. Tek bir alisveriste bile gostergeyi birden cok kez doldurmaniz mumkundur!

    Iste Ultima'nin dagittigi esyalar :

    Chitin Shield
    Energy Rock(14 gunluk kullanim)
    Magic Umbrella(yeni esya!)
    Silvery Gem
    Trina's Piece
    Blue Treasure Chest
    Speed-Up Potion
    500 HP+ Scroll
    Power of Lion Scroll

    Ultima ve Krowaz arasindaki bu savas devam ederken , Ultima daha baska esyalar da dagitabilir! Gelin savasa katilin ve firsatlari kacirmayin!

    -Knight Online Ekibi
#17.07.2009 22:36 0 0 0