Rasim Öztekin Kimdir - Rasim Öztekin Resimleri - Rasim Öztekin Biyografisi - Rasim Öztekin Hakkında





Ödülleri

* 1988, Altan Erbulak, En İyi Oyuncu
* 1995, İsmail Dümbüllü, Yılın En Başarılı Oyuncusu
* 2003, Afife Tiyatro Ödülleri,
Komedi ve müzikal dalında En iyi yardımcı Erkek Oyuncu





1959’da İstanbul’da doğdu.

İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun oldu.

1980-1992 yılları arasında Şahları da Vururlar,

Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı,

İçinden Tramvay Geçen Şarkı,

İstanbul’u Satıyorum,

başta olmak üzere Ortaoyuncular Tiyatrosu’nun tüm oyunlarında rol aldı.

1992 yılında Bostancı Gösteri Merkezi’nde 2071’de Türkiye adlı müzikali sahneleyip başrolünde oynadı.

1995’te Ortaoyuncular Tiyatrosu ile Aptallara Güzel Gelen Televizyon Dizileri, Çok Tuhaf Soruşturma ve Fişne Bahçesi gibi birçok prodüksiyonda yer aldı.

Filmografisi

* Güzel Günler - 2007

* Suç Dosyası - 2007

* Kabadayı - 2007 ( Sürmeli )

* Kapılara Dikkat - 2006

* Pertev Bey'in Üç Kızı - 2006

* Balıketi - 2006

* Acemi Cadı - 2006

* Dolunay - 2005

* Hırsız Polis - 2005

* Aktör Eskisi - 2004

* Şans Kapıyı Kırınca - 2004

* Pardon - 2004 ( Muzaffer )

* G.O.R.A - 2003 ( Bob Marley Faruk )

* Ev Hali - 2002

* Yeni Hayat - Şan 2001

* Kızım Osman - 1998

* Başka İstanbul Yok - 1996

* Bay E - 1995

* Boşgezen ve Kalfası - 1995

* Türk Tutkusu - 1994

* Tersine Dünya - 1993

* Kurt Kanunu - 1991

* Varsayalım İsmail - 1991

* Arabesk- 1988

* Köşedönücü (Osman) - 1994

* 72. Koğuş - 1987

* Bir Günlük Aşk - 1986

* Tatar Ramazan ????


[url]http://www.main-board.com/unluler/248900-rasim-oztekin-resimleri.html#post3578697[/url]

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 444
favori
like
share