Fenerbahçe 3 - 0 Sivasspor 2.Hafta Turkcell Süper Lig Maçı

Son güncelleme: 17.08.2009 03:59
  • Sivasspor Fenerbahçe Maçı - Fenerbahçe Sivasspor Maçin Golleri - Sivasspor Fenerbahçe Maça Dogru - Fenerbahçe Sivasspor - Sivasspor Fenerbahçe


    noimage
    noimage



    STAD: Şükrü Saracoğlu Stadyumu

    YAYIN: Lig TV Naklen

    SAAT:

    HAKEMLER:


    Fenerbahçe Sivasspor maclari - Fenerbahçe Sivasspor maci - Fenerbahçe maclari - Sivasspor Fenerbahçe maclari - Sivasspor Fenerbahçe maclari - Sivasspor - Fenerbahçe maci2008 Fenerbahçe Sivasspor maci - 2009 Sivasspor Fenerbahçe maci - Sivasspor Fenerbahçe maci - Fenerbahçe Sivasspor maçın hakemi - Fenerbahçe Sivasspor 11 hafta maçı
#19.07.2009 19:55 0 0 0
  • Sivas, F.bahçe'ye bileniyor

    SİVASSPOR, Turkcell Süper Lig'in 2'nci haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun, "Gerçek gücümüzü herkes görecek" dedi.

    Bülent Uygun yönetiminde Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen 2 saatlik antrenmanda, kırmızı beyazlılar kondisyon çalışmaları ve çift kale maç yaptı. Koşuyla başlayan antrenman, minyatür kale ve yarı sahada çift kale maç çalışmasıyla sürdürüldü. Sakatlıkları süren Mehmet Yıldız ve Sezer Badur idmana katılmadı. Ayak bileğinde problem olan Ersen Martin ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sivasspor'un antrenmanına önceki gün Hacettepespor'dan transfer olan orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci ile forvet İbrahim Şahin de katıldı. Halen bazı eksiklikleri olduğunu söyleyen Bülent Uygun, "Sivasspor olarak tam anlamıyla transfer yapamadık. Sakatlıkları devam eden arkadaşlar daha takıma dönmedi. Bundan dolayı form durumu tam üst seviyeye varmayan arkadaşlar oldu. Ve yabancı transferlerde olan sıkıntılar ister istemez takımımızın kurgusunu bozdu. Ama yine de Sivasspor gerçek gücünü en yakın zamanda herkese gösterecektir. Bugün iki tane arkadaşımızı transfer ettik. İki tane daha yabancı futbolcu kardeşimizi transfer etmek istiyoruz. İnşallah milli maç arasında sakatlıkları süren arkadaşlarımızın iyileşerek takıma katkı yapmasını bekliyoruz. 4 büyüklerden Trabzonspor gibi bir takıma mağlup olduk. Seyircimizi üzdük. Sivasspor inşallah inanarak, isteyerek, arzulayarak yoluna devam edecektir. Geçen sezon ki başarımızı tekrar yakalayacağız" diye konuştu.

    UEFA Avrupa Ligi Play-Off eleme turunda oynayacağı Shaktar Donhnetsk maçına da değinen Bülent Uygun, "Shaktar geçen sezon UEFA kupasını kazanmış, Ukrayna'nın en güçlü takımlarından birisi. Lucescu ise Türkiye'de bir çok başarıya imza atmış saygı duyduğum bir teknik direktör. Dünya çapında da üst seviyede başarılar elde etmiş çok kaliteli bir hoca. Ve o takıma karşıda Sivasspor olarak belki şansımız yok ama 'Kaybedecek hiç bir şeyi olmayanların kazanacağı çok şey vardır' düşüncesi içerisindeyiz. Bizim hiç kimseden korkumuz da yok. Biz korkusuzca mücadele ettiğimizde, o hedefe varmak adına mücadelemizi sahaya en iyi şekilde yansıttığımızda neleri başarabileceğimizi biliyoruz. O yüzden bu zorlu süreç içerisinde sevenlerimizi mutlu edecek sonucu inşallah alacağız. 8 gün içinde 4 zorlu maç oynayacağız. Ama bunun da üstesinden geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu
#14.08.2009 07:18 0 0 0
  • 1-2 Maçı Alırız. Havamızı Yaparız :D Evimize Döneriz ..
#16.08.2009 00:14 0 0 0
  • bence fb yener gibime geliyor
#16.08.2009 08:51 0 0 0
  • Sivassporumuz Trabzonspor yenilgisiyle taraftarımızı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Bu maçdan alcağı puanlarla bi umut vermesi dileğiyle. Gerçek Sivassporu bu maçtada göremicez gibi gözüküyor. Transferleri hala bekliyoruz.

    Tarih: 16 Ağustos 2009
    Saat: 21.00
    Hakem: ?
    Stat: Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
    Yayın: Lig Tv
    Sakatlar;

    Sivasspor: Mehmet Yıldız ve Sezer Badur
    Fenerbahçe: R.Carlos,Edu ve Özer Hurmacı


    Daha önce ligde Sivassporumuz ile Fenerbahçe arasında oyanan maçlar;

    Sivasspor 2-3 Fenerbahçe
    Fenerbahçe 3-0 Sivasspor
    Sivasspor 1-1 Fenerbahçe
    Fenerbahçe 2-2 Sivasspor
    Fenerbahçe 1-0 Sivasspor
    Sivasspor 1-4 Fenerbahçe
    Sivasspor 2-1 Fenerbahçe
    Fenerbahçe 4-2 Sivasspor
#16.08.2009 10:34 0 0 0
  • Fenerbahçe 3 - 0 Sivasspor

    Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Sivasspor'u 3-0 mağlup etti. Denizlispor'un ardından Sivas karşısında da galip gelen Kanarya, hem 2'de 2 yaptı hem de UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi moral depoladı.

    F.Bahçe'ye farklı galibiyeti golleri 70. dakikada Kazım, 81. dakikada kornerden Emre Belözoğlu ve 90+1'de üst üste şık çalımlar atan Andre Santos attı. İlk yarıda 2 topu da direkten dönen F.Bahçe'de kaptan Alex, 7. dakikada sakatlandı ve yerini Deivid'e bıraktı.

    Bu sonuçla Fenerbahçe, 6 puanla 2. sırada yer aldı. Sivasspor ise ligin ilk haftasında Trabzonspor'a yenilmesinin ardından F.Bahçe maçından da puansız ayrıldı.

    FENERBAHÇE: 3 - SİVASSPOR: 0

    Stat: FB Şükrü Saracoğlu
    Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Adil Sinem
    Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Bilica, Önder, Roberto Carlos, Kazım, Emre, Cristian, Andre Santos, Alex, Güiza
    Sivasspor: Petkoviç, Murat Sözgelmez, Yasin, Sedat, Hayrettin, İbrahim, Onur, Cihan, Kadir, Kamanan, Ersen
#16.08.2009 22:16 0 0 0
  • Geçmiş olsun Artık Yenilgi limitimizi Doldurduk Bekleyin Geliyoruz :)
#17.08.2009 03:59 0 0 0