Zayıf Ve Şişman Erkekler İçin İyi Giyinmenin İpuçları

Son güncelleme: 03.08.2009 08:36
  • Zayıf erkekler için ipuçları


    Çoğu erkek zayıf bir vücuda sahip olmak için egzersize ve diyete çok zaman harcarken, istediği herşeyi yiyip bir gram bile almayanlara oldukça fazla imrenirler. Toplum zayıf olmayı çekici olmak ile eş tuttuğundan, çok fazla zayıf olmanın kişiler için gerçek bir sorun olduğunu unutmak oldukça kolaydır. Konu moda olunca, tıpkı geniş bir vücuda uyacak elbiseler bulmak aşırı kilolu kişiler için zorsa, çok zayıf kişiler de zayıf bedenlerine iyice oturacak elbiseler bulmakta zorluk çekerler.

    Kilo almanın bir yolu bir spor salonuna kaydolup, ağırlık kaldırmak, bunun yanında da daha fazla protein ile ve kemikli bir vücuda kas ekleyecek besinlerle beslenmektir. Ancak, egzersizden nefret ediyorsanız veya egzersizi gününüze sığdıramayacağınızı düşünüyorsanız merak etmeyin. Çünkü zayıf erkeklere olduklarından daha iri görünmelerini sağlayacak görsel bir ilüzyon gerçekleştirebilmeleri için birkaç moda ipucunu biraraya getirdik.


    Küçük vatkaları olan spor ceketler alın


    Bedeninizin üst kısmını daha kaslı göstermek istiyorsanız, ince vatkaları olan spor ceketler alın. Burada dikkat etmeniz gereken vatkaların büyük olmamasıdır. Çünkü küçük vatkalar sırtınıza ve göğsünüze görsel bir destek verecektir fakat kalın vatka, ceketiniz pahalı ve marka olsa dahi görünüşünüzü ucuzlatmanın yanında, sizi bir adamın ceketi içinde kaybolmuş küçük bir çocuk gibi gösterecektir.


    Üzerinize tam oturan, sıkı bluzlardan uzak durun


    Üzerinize tam oturan bluzlardan ve tişörtlerden uzak durmak zayıf erkekler için önemli bir ipucudur. Bunun yerine, küçük göğüs kafesini saklayacağı için bedeninizin orta bölümüne doğru hafifçe dökülen giysiler tercih edin. Giysi üstlerinizi çok geniş almayın, çünkü fazladan kumaş sizi onun içinde yüzüyormuş gibi gösterecektir. Bunlara ek olarak, yapışkan kumaşlardan kaçının. Giysi üstlerinin etiketlerini kontrol ederek çok fazla elastik içeriği olup olmadığını kontrol edin.


    Spor ceketlerinizi diktirin


    Sadece tek veya çift düğmeli spor ceketler giyin ve tüm bedeninize tam olarak oturacağından emin olun. Omuz bölgesinde veya kol altında herhangi bir gevşeklik olmasından kaçının. Ayrıca, sıska erkekler için önemli bir moda ipucu giysi üstlerinde ve altlarında tutarlı olmaktır; yani bedeninize oturan pantolonların üzerine bedeninizden büyük spor ceketler veya süveterler giymemek veya aksini yapmamalısınız yoksa ince yapınız göz kamaştırıcı bir şekilde ortada olacaktır.


    Doğru uzunlukta ceketler giyin


    Konu ceketler olunca, tam kalçanızın altına denk gelmesine dikkat edin. Kısa bir ceket boyunuz kadar zayıf belinizi, kollarınızı ve bacaklarınızı da ortaya çıkaracaktır. Uzun bir ceket ise, sizi sarmalanmış bir sopa gibi gösterecektir.


    Pilesiz pantolon giyin


    Pantolonlarınız klasik kesimli olmalı ve pilesiz olmalıdır. Boru paça veya düzgün potinli, uca doğru incelen pantolonlar veya ince kot pantolonlar tercih edin. Cepler de pileler ve manşetler gibi görünüşünüze bira hava katar ancak pileli ve manşetli pantolonları ancak moda olduklarında giyin. Sizi fasulye sırığı gibi göstereceğinden ince çizgili giysileri gardırobunuzdan çıkarmak isteyecek olsanız da çizgili ve desenli pantolonları giymekten korkmayın çünkü bunlar da ayrı bir hava katar.


    Kaba kumaşları seçin


    Tüm elbiseleriniz için kaba kumaşlar seçmek zayıf erkekler için önemli bir ipucudur. Birinci sınıf, kalın kadife pantolonlar bacaklarınıza takviye yapar. Soğuk aylar boyunca, öğrenci görüntüsü vermekten kaçınmak için dar, dede tarzı hırkalardan kaçının ve bunların yerine kısa, kalın ve örgülü hırkaları deneyin. Düzgün giyinmek istiyorsanız, takım elbiseler için ağır yünlüleri ve çok iplikli pamuklu bluzları tercih edin. Süslenseniz de süslenmesenizde, her zaman sizi daha kilolu gösterecek şekilde giyinin.


    Balıkçı veya bisiklet yaka giyin


    Zayıf bir erkekseniz, serin havalarda balıkçı yaka veya bisiklet yaka süveterler giyin. V yaka süveterler boynunuzu ve zayıf kısımlarınızı ortaya çıkaracaktır. Aynı şekilde, düğmesiz yakalı bluzlar size yakışmayacaktır bu yüzden mümkün olduğunca bluzlarınızın düğmeli olmasına dikkat edin. Bluz alırken yakalarına dikkat edin ve göğsünüzün üst kısmını daha geniş göstereceğinden geniş yakalı olanları tercih edin

    Şişman erkekler için moda püf noktaları


    Aşırı kiloluysanız uzun vadede iyi görünmenin en iyi uygun bir diet ve egzersiz programıyla fazla kilolarınızdan kurtulmaktır. Kilo vermeye başladıkça, giysileriniz üzerinize daha iyi oturacak ve yeni stilleri ve moda giysileri denemek için kendinize güveniniz daha da artacaktır. İyi görünmeyi, hedef kilonuza ulaşana kadar ertelemenin bir nedeni olmadığından, daha zayıf bir görüntü yaratmak ve şimdiki görünüşünü en iyiye ulaştırmak için birkaç püf noktasını bir araya getirdik.

    Giysileriniz çok dar olmadığından emin olun


    Giysileriniz mükemmel bir şekilde üzerinize oturmalı. Çok dar giysiler, ilgi çekmesini tercih etmeyeceğiniz şişkin ve hantal bölgelerinizi açığa çıkaracaktır. Çok bol giysiler problemli bölgelerinizi saklarken, sizi olduğunuzdan çok daha iri gösterecektir. Üzerinizden dökülmeyi kolaylaştıracak parçaları seçerken dikkat edin.

    Düşük omuzlu üstler giymeyin


    Gözleri bedeninizin orta bölümüne kaydıracağı için düşük omuzlu üstler giymekten kaçının. Bunu yerine, düzgün ve dik omuzlu üstler tercih edin çünkü bunlar diğerlerinin bakışlarını vücudunuzdan boynunuza ve yüzünüze yönlendirir.

    Çarpıcı modeller giymeyin


    Abartılı ve çarpıcı modeller giymekten kaçının çünkü bu tip giysiler ilgiyi bedeninizin üst bölgesine çekmenin yanında sizin de göze çarpmanızı sağlayacaktır. Giymeniz gereken bir model dikey çizgilerdir; optik zıtlık yaratacak ve bedeninizin görünüşünü uzatacaktır. Koyu, keskin renkler de yeni arkadaşlarınız çünkü hem anlık şekil düzenleyicidirler hem de 10 kilo daha zayıf görünmenizi sağlayacaklardır.

    Düşük belli giysiler giyin


    Belinize kadar gelen kumaş ve kot pantolonlar giymek yerine, poponuzun üzerinde oturacak düşük belli giysiler giyin. Düşük belli pantolonlarda kemer kısmı ile pantolon ağı arasında normal pantolonlara kıyasla daha kısa bir mesafe vardır. Ayrıca, pantolonlarınızın kemer kısmının bedeninizin orta bölümünü kavrayacak kadar geniş olduğundan emin olun ki göbeğiniz pantolonunuzun üzerinden sarkmasın. Pantolonunuzdan fırlayan bir mide bedeninizi uzatır, bacaklarınızı ise kısaltır kesinlikle en çekici birleşim değil. Şişman kişiler ayrıca plili pantolonlardan da kaçınmalıdırlar çünkü pilili pantolonlar pelvik bölgesini daha büyük gösterir.


    Ceplerinizi boşaltın


    Fazladan yük taşımayın. Ceplerinizden hantal cep telefonları, fazlaca doldurulmuş cüzdanlar ve elektronik cihazlar gibi gereksiz şeyleri çıkarmak ilgiyi bedeninizin geniş orta bölümünden alacaktır. Pantlolanlarınızın üstündeki geniş cepleri ya dikin yada iyi bir terziye götürüp çıkarttırın. Bu hem fazla maliyetli bir iş olmayacaktır hem de kalçalarınızı daha küçük gösterecektir.


    V yaka bluzlar giyin


    V yakalar daha zayıf bir boyun görüntüsü vermenin en mükemmel yoldur; tabi eğer katlı gerdanınız yoksa çünkü katlı gerdanlar boyun bölgeniz yerine göğüs bölgenizi göz önüne çıkartır. Konu gömlek giymek olunca, diğerlerinin ilgisini yüzünüze çekmek için çok dik yakalı gömlekleri tercih edin. Balıkçı yakalardan kesinlikle uzak durun çünkü boynunuzun yok olmasına sebep olacaktır, yani daha kısa ve böylece de daha iri görüneceksiniz.


    Üç düğmeli spor ceketler giyin


    Bir veya iki düğmeli spor ceketler giymekten kaçının. Onların yerine, üç düğmeli spor ceketleri tercih edin. Üç düğmeliler de en az iki düğmeliler kadar klasiklerdir fakat bedeninizin uzatır ve boyunuzu uzun göstererek daha ince görünmenizi sağlarlar. Aynı şekilde, her zaman ceketinizin üst düğmesini açık bırakın ki içinizdeki giysilerin özellikle bedeninizin orta bölümü etrafında çekmesini engelleyin ve böylece hareketiniz daha az kontrollü gözüksün.


    Dik durun


    Bu yorucu ve doğru bir püf noktasıdır: Duruşunuz üzerinde çalışın. Mümkün olduğunca dik durmak 10-15 kilo vermişsiniz gibi görünmenizi sağlayacaktır. Ayrıca kendinize daha güvenli hissetmenizi ve hareket etmenize de yardımcı olacaktır çoğu kişinin çekici bulduğu bir tavır. Birazcık daha zayıf görünmek için yarım veya bir inçlik topuğu olan bir ayakkabı alın.


    Hantal spor ceketlerden kaçının


    Hantal kumaşlardan kaçınmak, topal topak yün süveterlerin kabul edilemez olduğu anlamına gelir. Kışın ısınmak için kesinlikle kaşmir tercih edin çünkü kaşmir görünüşünüze hantallık katmadan ısınmanızı sağlar. Veya, bir gömlek ile V yaka bir süveter bileşimini deneyin. Süveter hem sizi ısıtacak, hem de bedeninizin orta kısmını ve bel bölgenizdeki yağları gizleyecektir. Takım elbiseler için ise, yumuşak yünlüleri tercih edin ki kumaş mümkün olduğunca ince olsun. Eğer paranız yeterse yüksek kaliteli ve hafif yünden yapılmış takım elbiseleri tercih edin. Çünkü bu tip giysiler bedeninize yakışacak ve giydiğinizde bir milyoner gibi hissedecek ve görüneceksiniz.


    Uzun kıvrımlı pantolonlar giyin


    Daha uzun ve daha ince görünmek için uzun pantolonlar giyin. Bedeninizi gerçekten uzun göstermek için yere bile değebilir. Topuklu ayakkabı giyiyorsanız pantolonunuzun ucu çeyrek veya yarım inçten uzun olmamak kaydıyla topuğunuzun üzerinde olabilir.


    Vücudunuza en iyi oturan


    Vücut şekliniz nasıl olursa olsun, en iyi kısımlarınızın üzerine oynayın ve sevmediğiniz yerlerinizi vurgulamayın. Şeklinizi güzelleştirecek şekilde giyinin fakat çok da zorlamayın çünkü kelliğini kapatmak için kafasındaki saçların kullanayım derken problemli bölgesini vurgulayan kel bir adam gibi görünmek istemezsiniz.
#20.07.2009 13:31 0 0 0
  • paran varsa her zaman ıyı gıyınırsın..
#03.08.2009 08:36 0 0 0