Garnitürlü Tavuk nasıl yapılır - tavuk yemek tarifleri - tavuklu yemekler

MALZEMELER:

*
1 kemiksiz tavuk göğsü
*
1 kutu hazır garnitür (gramajı en fazla olandan)
*
1 iri soğan
*
2-3 domates
*
1 yemek kaşığı biber salçası, tuz, karabiber, kekik
*
yarım çay bardağı zeytinyağı yada sıvıyağ

YAPILIŞI:

1.
Tavuk etini kuşbaşı doğrayın ve yağla rengi değişene kadar soteleyin
2.
Soğanı küçük, yemeklik doğrayın ve tavuğa ilave edin.
3.
Soğanlar pembeleşince domatesleri rendeleyin,baharatları ekleyin ve salçayı da katarak yemek suyunu çekene kadar harlı ateşte pişirin.
4.
En son garnitürün suyunu süzün ve yemeğe katın, 2-3 dk pişirin ve yemeği ocaktan alın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2923
favori
like
share