Garnitürlü Tavuk

Son güncelleme: 20.07.2009 20:23
  • Garnitürlü Tavuk nasıl yapılır - tavuk yemek tarifleri - tavuklu yemekler
    noimage
    MALZEMELER:

    *
    1 kemiksiz tavuk göğsü
    *
    1 kutu hazır garnitür (gramajı en fazla olandan)
    *
    1 iri soğan
    *
    2-3 domates
    *
    1 yemek kaşığı biber salçası, tuz, karabiber, kekik
    *
    yarım çay bardağı zeytinyağı yada sıvıyağ

    YAPILIŞI:

    1.
    Tavuk etini kuşbaşı doğrayın ve yağla rengi değişene kadar soteleyin
    2.
    Soğanı küçük, yemeklik doğrayın ve tavuğa ilave edin.
    3.
    Soğanlar pembeleşince domatesleri rendeleyin,baharatları ekleyin ve salçayı da katarak yemek suyunu çekene kadar harlı ateşte pişirin.
    4.
    En son garnitürün suyunu süzün ve yemeğe katın, 2-3 dk pişirin ve yemeği ocaktan alın.
#20.07.2009 20:23 0 0 0