Tugay'dan hiç duymadıklarınız

Son güncelleme: 01.09.2005 10:09
  • İngiltere Premier Ligi’nde Blackburn Rovers formasıyla başarılı maçlar çıkaran Tugay Kerimoğlu içini döktü... Ada’ya 30 yaşında gelmesine karşın kendisine çok şey kattığını dile getiren tecrübeli oyuncu, Emre’nin de başarılı olacağına inandığını ifade etti. Söz Tugay’da: İngiltere çok farklı bir yer... Blackburn’de 2.5 sezon beraber çalıştığım Greame Souness bana tek pas ve ileri oynamayı öğretti. Türkiye’de çok geri ve yana oynuyor, ayağımda çok top tutuyordum. Bu ligde öyle bir şansınız yok...

    ‘Türkiye defteri kapandı’
    “Türk futbol kamuoyunda ilginç bir görüş hakim. İnsanı 30 yaşından sonra yok saymaya başlıyorlar. Ben şu anda kendimi 18 yaşında gibi hissediyorum ve 40’a kadar futbol oynamaya kararlıyım. 2 sene daha İngiltere’de futbol oynamak istiyorum. Sonra Kuveyt veya Katar’a gitmeyi düşünüyorum. Oralardan çok iyi teklifler aldım. Ancak Türkiye defteri benim için kapandı. İngiltere’ye geldiğim sene Arsenal’den teklif almıştım. Ancak bana inanan ve yeni bir takım kurmak isteyen Greame Souness’ı yarı yolda bıramazdım...”

    ‘Emre Arsenal’e gider’
    “Milli Takım’a gelince... Fatih Terim, yenilgiyi kabul etmeyen bir insandır. Kendisinden çok şey öğrendim. Hırsını ve kazanma azmini futbolcusuna aşılar. Bence Almanya’da yapılacak 2006 Dünya Kupası hayal değil. Katılacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Newcastle’a transfer olan Emre’ye benim akıl vermem doğru olmaz. Ancak tek top oynarsa çok başarılı olacaktır. Sol ayağını herkese göstermeli. 2 yıl sonra Arsenal veya Manchester United seviyesinde bir oyuncu olur...”

#01.09.2005 09:04 0 0 0
  • Haber için teşekkürler kurtjara..
#01.09.2005 10:09 0 0 0