Erkeği Kendine Bağlamak

Son güncelleme: 06.11.2009 20:33
  • Erkeği Kendine Bağlamak - Erkeği Kendine Bağlamanın Yolları

    Onu kendine bağlamanın 15 yolu

    1- Pozitif ol: Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan kızlardan hoşlanmaz. Pozitif olan, bulunduğu ortamdan zevk alan ve güler yüzlü kızlar her zaman daha makbuldür.

    2- Samimi olmaktan korkma: Ona karşı olan duygularını belli etmen, seni küçültmez, aksine yüceltir. Sürekli bakışmanıza rağmen, hala tanışma girişimde bulunmadıysa, ilk adımı sen atabilirsin.

    3- Kendine güven: Hiçbir şey, özgüven kadar karizma yaratamaz. Arkadaşlarının fikirleriyle hareket etmeyi bırak ve kendine ne kadar güvendiğini ona göster.

    4- Taklitçi olma: Amacın onun dikkatini çekmek olduğuna göre; tavırlarınla, giyim tarzınla, konuşmanla kendine has ol. Kimseyi taklit etme.

    5- Görgü kurallarına uy: Abartılı kahkahalar, argo kelimeler ve balon yapılmış sakızınla olsan olsan onun yakın arkadaşı olursun!

    6- Aşırı makyajdan kaçın: Yoksa, herkesin dikkatini çekmek isteyen ve kendine güveni olmayan bir kız imajı yaratırsın. Bu da seni amacından uzaklaştırır.

    7- Arkadaşlarını iyi seç: Ne demişler: ? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim? Ortamın en fırlama kızlarıyla arkadaş olursan baştan kaybedebilirsin.

    8- Kendini geliştir: Onunla bir aradayken konuşacak iki kelime bile bulamıyorsan, ilişkiniz başlamadan biter. Dış görünüşün kadar, entelektüel gelişimine de zaman ayır. Bol bol kitap oku. Tiyatroya git ve hatta futbol yorumlarınla onu şaşırt.

    9- Cool ol: Kimseyi takmayan, kendinden emin ve özgüvenli kızlar her zaman ilgi odağı olur. Eğer bunu başaramıyorsan, sessiz kalmayı tercih et. Böylece esrarengiz bir hava yaratabilir ve onu etkileyebilirsin

    10- Kompleksli olma: Bazen kendinde kusur olarak gördüğün şeyler, ona çekici gelebilir. Ayrık dişlerini, kepçe kulaklarını veya köfte dudaklarını kompleks yapma yerine, bunları sev ve seni sen yapan özellikler olarak kabullen.

    11- Anlamlı bakmayı öğren: Tabii bu, onu gözlerinle taciz edeceğin anlamına gelmemeli. Ona ondan hoşlandığını belli eden bir bakış at ama devamını getirme. Bırak doğru olup olmadığını konusunda biraz meraklansın.

    12- Her zaman bakımlı ol: Bunun anlamı sadece makyaj yapmak değil. Saçların, manikür ve pedikürün hep yerinde olsun. Çantandan acil durumlar için bir nemlendiricini, parlatıcını ve elbette seksi parfümünü eksik etme.

    13- Giyim - kuşamına dikkat et: Onun dikkatini çekmek için illa pahalı ve trendy kıyafetlere ihtiyacın yok. Değişik tarzları karıştırarak oluşturduğun kombinasyonlarla yaratıcılığını konuştur.

    14- Arkadaşlarıyla ilişkilerini iyi tut: Özellikle de kankasıyla! Zaten kankasını tavladın mı, onu elde etmişsin demektir.

    15- Doğal ol: Bütün bu taktikleri uygularken, doğal olmayı unutma. Bunu beceremeyeceksen de hiç deneme! Doğalmış gibi davranmak özellikle ilk buluşmada yapılabilecek en büyük hatalardan biri.

    Eğer, seni doğal halinle beğenmeyeceğini düşünüyorsan fena halde yanılıyorsun. Erkeklerin çoğu kibarmış gibi yapan kadınlardansa, arada bir küfür eden, hatta dozunu kaçırmamak şartıyla bakımsız kadınları daha çekici bulduklarını itiraf ediyor.
#23.07.2009 12:01 0 0 0
  • Teşekkür Ederim :)
#24.07.2009 17:40 0 0 0
  • Güzel bir konu ellerinize sağlık:)
#05.11.2009 12:41 0 0 0
  • 14- Arkadaşlarıyla ilişkilerini iyi tut: Özellikle de kankasıyla! Zaten kankasını tavladın mı, onu elde etmişsin demektir.

    ay bu doğru
#06.11.2009 20:33 0 0 0