Asus P552w Glide PDA

Son güncelleme: 23.07.2009 22:55
  • Asus P552w Glide PDA - Asus P552w Glide PDA Telefon - Asus P552w Glide PDA Cep Telefonu - Asus - P552w Glide PDA

    A sus P552w Glide ile çalışma, iletişim kurma ve oynama anlayışınızı tamamıyla değiştirin. Dünya artık parmaklarınızın ucunda! Asus P552w dünyanın ilk Glide teknolojisine sahip PDA telefonu. Her türlü navigasyon uygulamasını tek bir dâhiyane hareketle gerçekleştiren yenilikçi ve sezgisel dokunmatik duyarlı kullanıcı arayüzü sunuyor. Öncü Gester teknolojisi ile fotoğraf albümlerinizde gezebilir, en son haberlerden haberdar olabilir veya sadece birkaç basit parmak hareketiyle önceden yüklenmiş olan müzik kutusundan en popüler parçaları dinleyebilirsiniz. Asus P552w gerçek bir mobil eğlence aracı olduğunu 3.5G HSDPA (3.6 Mbps) bağlantı hızı, pürüzsüz video oynatımını sağlayan 624 MHz işlemcisi ile kanıtlıyor. Kusursuz güce parmağınızı dokunduru

    noimage

    Asus P552w PDA telefonun devrimsel duyarlı dokunmatik arayüzü öncü Gester teknolojisi ile basit parmak dokunuşlarıyla çeşitli navigasyon uygulamalarını çalıştırmanıza ve yönetmenize olanak sağlıyor. Glide sayesinde bir çok uygulamaya giriş imkanı buluyorsunuz, en son haberlere göz atabilir, hava durumunu öğrenebilir, fotoğraf albümünü inceleyebilir ve sadece birkaç parmak hareketiyle müzik dinleyebilirsiniz. Bütün bu uygulamalar, (Multi-Home, Anytime Launcher, EziPhoto ve EziMusic) "Dünya Parmaklarınızın Ucunda!" hissini size veriyor.

    noimage

    Asus P552w, PDA pazarında 624MHz CPU işlemcisi ile en güçlüler arasında olmanın haklı övgüsünü taşıyor. P552w uygulamaları, oyunları ve videoları çalıştırma hızıyla Vsbenchmark'dan olağanüstü skorları alıyor. Asus P552w aynı zamanda 3.5 HSPDA (3.6 Mbps) bağlantı hızı, dosya paylaşımı ve TV program akış hızı ile dikkat çekiyor. Dahası; Bloetooth, WLAN 802.11 b/g, GPS, USB ve diğer bağlantı seçenekleri ile de diğer cihazlarla veri alış verişini kolaylaştırıyor.

    ASUS P552w cep telefonunun sahip olduğu "Google Maps" özelliği sayesinde size sadece navigasyon kolaylığı sunmuyor aynı zamanda turistik yerler, restoranlar hakkında bilgi vererek size hayatı daha konforlu hale getiriyor. Ayrıca Asus SMS Location bağlantısı sayesinde farklı yerlerdeki kullanıcılar arasında SMS aracılığı ile bağlantı olanağı sunuyor. Gönderilen mesajlarda yer alan URL bağlantısına tıklandığında telefonunuz anında Google Maps özelliğine bağlanarak size konumlarınız hakkında net bilgileri verir. ASUS P552w aynı zamanda "On The Today" ekranında ki "Google Search Bar" ile istediğiniz bilgilere ulaşmanızı kolaylaştırıyor.

    noimage

    Asus P552w size içeriğindeki çeşitli uygulamalar ile eğlenceyi avucunuzun içine taşıyor. Bunlardan en heyecanlı olanları, EziPhoto ve EziMusic. EziPhoto, size fotoğraf albümleriniz içinde parmak ucunuzla gezinmenizi sağlıyor. Aynı zamanda içinde ki takvim seçeneği çektiğiniz fotoğrafları sizin için kronolojik sıraya sokarak küçük simgeler halinde organize eder. EziMusic, interaktif arayüzü sayesinde size müzik dosyalarınızı yönetmenize olanak sağlar. Asus P552w aynı zamanda size RSS kolay web bağlantısı, YouTube ve Flickr üzerinden fotoğraf içeriği ile evinizde, ofisinizde veya dışarıda her nerede olursanız olun bir dolu eğlence seçenekleri sunar.
#23.07.2009 22:55 0 0 0