Philips Xenium X830

Son güncelleme: 23.07.2009 23:41
  • Philips Xenium X830 - Philips Xenium X830 Telefon - Philips Xenium X830 Telefon Tanıtım - Philips - Xenium X830 - Philips Cep Telefonu

    Dokunmatik pano ile sık kullanılan uygulamalara akıllı ve sezgisel erişimin keyfini çıkarın - tek gereken bir dokunuş! Hızlı gezinme için hızlı, sezgisel dokunmatik ekran. Kullanımı kolay dokunmatik ekran arayüzü, cep telefonu deneyiminizi gerçekten kolaylaştırır. Bir uç ile menüler arasında hızlı bir şekilde gezinin veya sadece dokunun ve klasörler arasında gezinin. Çağrı yapmak, SMS göndermek veya yalnızca hayatınızı düzenlemek Philips Xenium X830 cep telefonu ile çocuk oyuncağı.

    noimage

    Philips X830 cep telefonu tek bir şarjla 1,5 aya kadar sürekli açık ve bekleme modunda kalabilir. Xenium X830 telefonun konuşma süresi ise 10 saate ulaşıyor.

    Philips X830 5 megapiksel kamera
    Xenium X830 cep telefonunun 5 megapiksel otomatik odaklı flaşlı kamerası ile unutulmaz anları yakalamak için sadece telefonu doğrultun ve çekin. Dâhili flaş, düşük aydınlatma koşullarında bile net ve keskin görüntüler yakalamanıza olanak verir.

    Philips Xenium cep telefonu RDS FM radyo
    X830 cep telefonunun RDS FM radyo fonksiyonu istasyonları ekran kontrol menüsü ile kolay frekans ayarlama imkanı sunuyor. Frekans numaraları yerine radyonun adını gösteren Radyo Veri Sistemi (RDS) ekranı ile, en sevdiğiniz radyo istasyonlarını hızlı ve kolay şekilde ayarlamanın keyfini çıkarın. RDS ayrıca, istasyonların radyonuzun ekranına metin mesajları ve bilgi aktarmasını sağlar, böylece haberler ve radyo tanıtımlarından haberdar olursunuz.

    noimage

    Xenium X830 ile Bluetooth müzik
    Philips X830 cep telefonu A2DP Bluetooth Profilini destekler. Bu sayede, sevdiğiniz müziği Bluetooth kulaklıklarınızla yüksek stereo kalitesiyle kablosuz dinleyebilirsiniz. Video çekim fonksiyonu, değerli anları MPEG4 ya da H263 formatında kaydetmenizi sağlar. Görüntüleri telefonunuzda ya da bilgisayarınızda oynatın.

    Philips Xenium X830 telefon özellikleri
    Xenium X830 cep telefonunun dâhili bellek kartı yuvasına MicroSD bellek kartı takarak ekstra kapasitenin ve daha fazla multimedya dosyası saklayabilmenin keyfini çıkarabilirsiniz.
#23.07.2009 23:41 0 0 0