Carlos Bernard

Son güncelleme: 24.07.2009 00:57
  • Carlos Bernard Kimdir - Carlos Bernard Resimleri - Carlos Bernard Biyografisi - Carlos Bernard Hakkında - Carlos Bernard

    Carlos Bernard Papierski (Doğum : 13 Ekim 1962 - Evanston, Illinois) Amerikalı oyuncu.

    noimage

    People dergisi tarafından En Güzel 50 İnsan listesine seçilmiş olan Carlos Bernard yeniden 24'e döndü. Bernard, rol arkadaşlarıyla birlikte drama dalında bir toplulukla gösterilen en üstün başarı dalında iki kez Screen Actors Guild Ödülüne aday gösterildi.

    Doğma büyüme Chicago'lu olan Bernard belirgin ve gelişkin bir tarza sahip. Yüksek öğrenimini için Illinois Devlet Üniversitesine devam etti. Lisansüstü eğitimini de San Francisco'da Konservatuarında tamamladı.

    Bernard yakın zamanda "Alien Raiders" adlı gerilim filminin yapımını tamamladı. Şu günlerde de yakında gösterime girecek olan "Mission Road" adlı televizyon filmini hem yönetiyor hem de başrolünde oynuyor. 2006'da Kim Delaney ve Beau Bridges ile birlikte "10.5 Apocalypse" adlı televizyon filminde de oynamıştı. Bunlardan başka "Walker, Texas Ranger", "The Young and the Restless (Yalan Rüzgarı)" ve "Sunset Beach" gibi televizyon yapımlarında da boy göstermişti. Uzun metrajlı film olarak da "Vegas, City of Dreams", "The Colonel's Last Flight" ve "Mars and Beyond"da rol aldı.

    Renkli bir televizyon ve sinema kariyerine sahip olsa da Bernard'ın asıl tutkusu hâlâ tiyatro içindir. Çok sayıda oyunda sahneye çıkmıştır. Bunlar arasında "Blackout"un Los Angeles yapımı, Frank Angella ile birlikte "Scenes from an Execution", ve William Hurt ile birlikte "Good" sayılabilir. Bernard defalarca yönetmen olarak kamera arkasına da geçti. Bunu ilk kez David Mamet'in "Bobby Gould in Hell"in Los Angeles yapımı için yaptı. Sonra "The Memorandum" için gösterdiği başarıyla LA Weekly Theater tarafından en iyi yönetmen ödülüne aday gösterildi. Bernard çalışmadığı günlerde Los Angeles'ta eşi ve çocuğuyla vakit geçiriyor. Kendisi aynı zamanda spor konusunda da çok hevesli.

    Filmler

    1996 - The Killing Jar
    1997 - Sunset Beach,Night Man,Silk Stalkings,F/X: The Series
    1998 - Men in White
    1999 - The Young and the Restless,Babylon 5: A Call to Arms
    2000 - The Colonel's Last Flight,Mars and Beyond
    2001 - 24,Walker, Texas Ranger,Vegas, City of Dreams
    2006 - 10.5: Apocalypse, 24: The Game
    2007 - Nurses
    2008 - Alien Raiders
    2009- 24

    Carlos Bernard Resimleri

    https://www.main-board.com/unluler/250955-carlos-bernard-resimleri.html
#24.07.2009 00:57 0 0 0