Evde Yatak Odası Dizaynı

Son güncelleme: 25.07.2009 21:38

  • Yatak odaları geceleri sizlerin en rahat ettiği ve huzur bulduğu odalar, yatak odalarının dizaynlarıda bu tanıma uygun olmalıdır. Yatak odalarınızda yapacağınız dekorasyon uygulamaları sade, şık ve sizin sevdiğiniz desenler hakim olmalı, ayrıca düşündüğünüz bütçenin çok altında bir mebla ile odanızı dekore edebilirisiniz.



    Misafirler için yatak odası Düzeni


    Ağırlayacağınız misafirleriniz için bir yatak odası dekorasyonu düşünüyorsanız onları günün ilk saatlerinde odanızın hoş ve canlı renkleri ile uyandırabilirsiniz ayrıca odanızda bulunacak çeşitli çiçekler, yatak odası aksesuarları ve ışıklandırmada misafir yatak odanıza renk getirecektir.



    Çocuklar için yatak odaları


    Çocuklarınız için yatak odalarından daha çok bir çocuk odası düşünebilirsiniz. Bunlar için çeşitli çocuk gruplarından, çocuk mobilyalarından yararlanmanın yanı sıra tekli elyaf yataklarda çocuğunuzun güzel ve rahat bir gece geçirmesine yardımcı olabilir. Ayrıca çocuk odalarına koyacağınız oyuncak çeşitleri renkli ve desenli duvar kağıtları çocuğunuzun sevdiği kahramana ait olan bir yatak örtüsü hem çocuğunuzun odasını sevmesine hemde odada hoş bir görüntü sağlanmasını sağlayacaktır.



    Ebeveyn yatak odaları


    Ebeveynler için hazırlanmış yatak odalarında genelde ergen olan kişilerin kendi tercihleri söz konusudur. Duvarların istedikleri renk olması duvarlara asılacak olan duvar kağıtlarının desenini kendileri seçmeleri yada odada bulanacak olan aksesuarların seçimi onların özel seçimleri olacaktır. Aydınlatmada keza odanın şekline ve dizaynına göre odayı aydınlatacaktır.

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage
#25.07.2009 21:38 0 0 0