vBulletin datebase hatası aldım durup dururken hiç birşey yapmıyordum:S[URL=http://img33.imageshack.us/i/adszeyy.png/]

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 333
favori
like
share
ByiSyankaR Tarih: 26.07.2009 22:12
teeşekkr ederm usta
FreddyKrueger Tarih: 26.07.2009 16:50
[COLOR="#c0ccf4"]pLeSk

DatabaSeS (Veri TabanLarı)

KuLLandıqın Veri Tabanını Seç...

WebAdmin 'e TıkLa... (cPaneL iSe Direk PhpMyAdmin oLarak Geçer...)

Burdan google_searches TabLoSuna I$aret Koy... Sayfanın aLtına In... Repair (Onar) 'e TıkLa... Daha Sonra Tekrar Seçip Optimize de...
ByiSyankaR Tarih: 26.07.2009 16:41
admincp ye gıremıom :S phpmyadmınden nasıl yapacam
FreddyKrueger Tarih: 26.07.2009 16:37
[COLOR="#c0ccf4"]GooqLe SearCh cLoud 'dan KaynakLı Bir Sorun Sanırım... PhpMyAdmin 'den google_searches TabLoSunu Onarıp, Optimize Et... EkLenti Yazarının TavSiyeSi...

ByiSyankaR Tarih: 26.07.2009 16:29
Database error in vBulletin 3.8.1:

Invalid SQL:
SELECT * FROM google_searches order by hits DESC limit 50;

MySQL Error : Error writing file 'C:\WINDOWS\TEMP\MYE068.tmp' (Errcode: 28)
Error Number : 3
Request Date : Sunday, July 26th 2009 @ 0433 PM
Error Date : Sunday, July 26th 2009 @ 0434 PM
Script : [url]http://www.frmplay.com/Index.php[/url]
Referrer :
IP Address : 78.172.203.157
Username : iSyankaR
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.0.45-community-nt
FreddyKrueger Tarih: 26.07.2009 16:12
[COLOR="#c0ccf4"]Sarı Yerde YazanLarı Burayı Yapı$tırır MıSın...