1 demet pazı
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı sıvı yağ
2 adet soğan
Yeteri kadar tuz, kırmızı biber

Pazıları yıkayıp ince kıyın. Kaynar tuzlu suda sapları iyice yumuşaya kadar haşlayıp süzün. Soğanı ince kıyın. Sıvı yağı tencerede kızdırın. Soğanları iyice kızartın.
Üzerine yumurtaları kırıp karıştırın. Toparlanınca pazıları ilave edin. Kendi suyunu çekinceye kadar kısık ateşte 5 dakika pişirin.
Afiyet olsun...



Alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 598
favori
like
share
Pedaliza Tarih: 27.07.2009 15:20
Harika bişey buu annemde çok güzel yapar..birde çay demliceksin yanına..serme ekmek olcak...tadına doyulmaz :3: