Bombanın Pimini Boşuna Çekiyorsunuz

Son güncelleme: 28.07.2009 21:37
  • noimage

    Kim olduğunuz hiç önemli değil!

    Irkınız, diliniz, dininiz, cinsiyetiniz, yaşınız, mesleğiniz hiç önemli değil! Masum insanların üstüne ölüm yağdıran yüce amaçlarınız, ideolojiniz ise hiç önemli değil!

    Her ki kimseniz, bilin ki bombalarınızın pimini boş yere çekiyorsunuz. O kadar masum insanın kanını o pis ellerinize bulaştırmış olmanızın size hiç bir kazancı olmayacak!

    Çünkü vermeye çalıştığınız mesaj her ki neyse, beynimiz - gözümüz - kulağımız o mesaja kapalı. Yaymaya çalıştığınız korkunun zerresi bile yüreklerimizden içeri giremeyecek.

    Masum insanları öldürmekten başka elinize hiç birşey geçmeyecek! Bunu siz de biliyorsunuz ve bunu biliyor olmanız o sapık iğrenç beyninizde bir kanser yarası gibi büyüyor.

    Bu üstümüze atılan ilk bomba değil. Kahpe elin hançerini sırtımıza ilk saplaması değil. Bu toprakların tarihi insanlık kadar eski, kalleşlikler kadar eski, psikopatlıklar kadar eski, kanlı ellerin kahpelikleri kadar eski. Ama bu toprakların tarihi kardeşlik kadar da eski.

    Bu üstümüze atılan ilk bomba değil. Ne yaşadıklarımızdan düşündüklerimizden taviz verdik bombaların ardından ne de bir ve beraber yaşamaktan vazgeçtik.

    Masum insanların, el kadar bebelerin üzerine attığınız son bombanız da safları sıklaştırmamızdan başka hiç bir işe yaramayacak!

    Biz bir bombanın oyununa gelmeyecek kadar sağlam duruyoruz karşınızda, elele, kardeşçe, dayanışarak!

    Biz bir bombanın oyununa gelmeyecek kadar sağlam duruyoruz karşınızdada, birbirimizin varlığından cesaret alarak!

    Bugün içimiz yanıyor, daha ölülerimizi bile gömmedik. En acılı anımızda bile bu ülkenin kaderine ortak olmaktan başka birşey düşünmüyoruz!

    Farklı siyasi partilere oy verebiliriz, farklı inançlara sahip olabiliriz, farklı giyinip farklı konuşabiliriz. Bunlar hiç önemli değil. Madem ki bu ülkenin alınyazıyla yazılıyor alınyazımız, bu ülkenin kaderini kaderimiz olarak görmekten, bu ülkedeki insanın ellerinden sıkıca tutmaktan, kardeşçe birada yaşamaktan, bir ve bütün olmaktan, ak günümüzde de kara günümüzde de birlik ve beraberlikten başka aklımıza birşey gelmez.

    O yüzden kanlı ellerinizin iştahı umrumuzda bile değil!
#28.07.2009 11:21 0 0 0
  • çok güzel paylaşım yapmışsın tşk o bahsettiğin bomların içinde yaptım ben askerliğimi vede yanımda can ciğer arkadaşım şehit düştü o köpeklerin kurşunuyla . ve biz yemin ettiik onun öcünü almadan birliğimize dönmemeye kardeşimiznde öcününü aldık. BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE
#28.07.2009 13:04 0 0 0
  • Emeğinize ,yüreğinizin taaaaaaaaaaaaaaaaaa derinliklerine sağlık 1sidelya

    kardeşim.Bütün duygu ve düşüncelerinize aynen katılıyorum
#28.07.2009 21:24 0 0 0
  • Gözlerinize sağlık Abi çok sağolun....Saygılar...
#28.07.2009 21:37 0 0 0