Yıldıray'da sona doğru!

Son güncelleme: 28.07.2009 12:17
  • Yıldıray'da sona doğru!


    Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, takımın Almanya ve İsviçre'de iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söylerken, Yıldıray Baştürk'ün transferi hakkında da konuştu..



    noimage




    Takımla birlikte Türkiye'ye dönen Ünal,yaptığı açıklamada, bu yıl transfer ettikleri Ümit Karan, Ragıp Başbağ, Atilla Koca, Adem ve Veysel Sarı ile Mehmet Yılmaz'ın kamp döneminde takıma çok çabuk uyum sağladıklarını kaydetti.

    Almanya, İsviçre ve Fransa'da yaptıkları 4 hazırlık maçının tümünden galibiyetle ayrıldıklarını anlatan Ünal, takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini bildirdi.

    Ünal, Ankara'da düzenlenecek TSYD Ankara Şubesi 4'lü Futbol Turnuvası-TBMM 90. Yıl Kupası maçlarına katılacaklarını ifade ederek, Turkcell Süper Lig'de karşılaşacakları Vestel Manisaspor ile de lige ''merhaba'' diyeceklerini söyledi.

    Almanya'da bulunduğu sırada Yıldıray Baştürk ile transfer konusunda görüşme yaptıklarına da değinen Ünal, şöyle konuştu:
    ''Yıldıray Baştürk'e 3 yıllık anlaşma imzalamak için önerimizi sunduk. Biz mali açıdan teklifimizi verdik. Bu konuda artık son söz onlarda. Bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Bu konuda üç gün süre istendi. Gelecek cevaba göre bu transferi noktalayacağız.''

    Öte yandan, futbolcuların bir günlük iznin ardından yarın Eskişehir'de bir araya gelecekleri bildirildi.
#28.07.2009 12:16 0 0 0
  • yıldıray gelirse iş yapar

    ayrıca bu sene es es çok iyi bir kadro kurdu

    daha da takvşye peşinde ilk 10 u bu sene zorlar bence

    daha doğrusu ilk 10 garanti ligde
#28.07.2009 12:17 0 0 0