''G.Saray Ufuk'u istedi ama..''

Son güncelleme: 28.07.2009 12:36
  • ''G.Saray Ufuk'u istedi ama..''


    Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, iyi bir takım kurduklarını inandıklarını söylerken, Galatasaray'ın kaleci Ufuk'u transfer etmek için teklifte bulunduğunu ancak, parada anlaşamadıklarını söyledi!



    noimage





    Yaralı, yaptığı açıklamada, takımının Isparta Davraz kampının ardından devam eden Hollanda kampında sergilediği performanstan memnun olduklarını belirtti.

    Oynanan hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemli olmadığını kaydeden Yaralı, şöyle dedi:
    ''Bizim için önemli olan taktiklerin denenerek, takım oyuncularının tecrübe kazanmalarıdır. Kamptan dönmelerinin ardından 3 hafta sonra lig başlayacak. Biz iyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz ve lig başladığında da bunu herkes görecek. Bana ve yönetim kurulumuza göre hazırlık çalışmalarımız son derece iyi gitmektedir.''

    Yaralı, Galatasaray'ın kaleci Ufuk'u transfer etmek için teklifte bulunduğunu ancak, parada anlaşamadıklarını söyledi.

    Galatasaray'ın Sezer için de resmi bir teklifte bulunmadığını anlatan Yaralı, ''Her iki oyuncunun da kulüp ile 1'er yıllık daha sözleşmeleri var. Ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda oyuncularımız ile görüşerek uygun fiyat olduğu takdirde verebiliriz'' dedi.

    Öte yandan, sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Manisaspor, ikinci hazırlık maçında İsrail 1. lig Ekibi Maccabi Tel Aviv'e 3-0 yenildi. Manisaspor'da Malmö'den transfer ettiği Jimmy Dixon, Maccabi Tel Aviv karşısında ilk kez forma giydi.

    ]
#28.07.2009 12:33 0 0 0
  • yeni bir ekip manisaspor trabzonspordan (yani bizden) kiraladiklari isaac den ben patlama

    beklıyorum kalcei ufuk da trabzon asilli bir kaleci çok yetenekli bir isim bence bu sene

    manisaspor da kalid seneye bilemem ama ilerde adinadan bahdetttirecek kalecilerden birisi

    olacaktir diye düşünüyorum
#28.07.2009 12:36 0 0 0