Hüseyin, Ergiç ve Zapotocny imzaladı

Son güncelleme: 30.07.2009 11:21
  • Yeni transferlerimiz İvan Ergiç, Tomas Zapotocny ve Hüseyin Çimşir, Özlüce Tessislerinde düzenlenen ve yaklaşık 500 taraftarın katıldığı muhteşem bir atmosferde kendilerini Bursasporlu yapan resmi imzayı attılar.

    Yöneticilerimiz, Haluk Özkıyıcı, Mesut Mestan, İrfan koç, Öztürk Yazıcı, Ferruh Nayman, Zekeriya Ünaldı, İlhan Uslu, Selçuk Eren, Şentürk Turan, Mehmet Kara, Necmettin Kocaman, Mustafa Yedikardeş ve Hasan Saltan`da imza töreninde hazır bulundular.

    2.Başkanımız Haluk Özkıyıcı yaptığı konuşmada "Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri olarak yeni sezon ile ilgili çalışmalarımızı yaptık. Transfer döneminde yapabileceğimizin en iyisini yaparak Bursaspor`a güç kattığımızı düşünüyorum. Yeni transferlerimiz Ivan Ergiç, Tomas Zapotocny ve Hüseyin Çimşir bugün Bursaspor`a imza atıyorlar. Bursamıza hayırlı uğurlu olsun " dedi.

    Sırp oyuncu Ergiç yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. 10 yıllık kariyerimde böyle bir taraftar görmedim. Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

    Tomas Zapotocny ise türkçe yaptığı konuşmasında " Bursa`da olduğum için çok mutluyum. Bursaspor`un taraftarı gerçekten çok iyi. Yeni sezonda büyük başarılara imza atmak istiyoruz " dedi.

    Trabzonspor`dan transfer edilen Hüseyin Çimşir ise yaptığı açıklamada "Bursaspor`da olmaktan dolayı bende çok mutluyum. Hem kendim için hemde Bursaspor için inşallah daha iyi olur. Hep beraber Bursaspor`u layık olduğu yere taşırız" dedi.noimage
#28.07.2009 19:07 0 0 0
  • Bursaspor'da imza şov!

    Yeşil beyazlı takım daha önce anlaştığı Ergin, Zapotocny ve Hüseyin Çimşir ile sözleşme imzaladı.
    noimage


    Bursaspor'un yeni transferleri İvan Ergiç, Hüseyin Çimşir ve Tomas Zapotocny, kendilerini yeşil beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Bursaspor, opsiyon hakkını aldığı ve kiraladığı Zapotocny ile 1 yıl, Hüseyin Çimşir ile 2 yıl, İvan Ergiç'le ise 2 yıllık sözleşme imzaladı.
    Bursaspor'un Basel'den transferi Ivan Ergiç, Trabzonspor'dan alınan Hüseyin Çimşir ve Beşiktaş'tan kiralanan Tomas Zapotocny için Özlüce Tesisleri'nde bu gün imza töreni düzenlendi. Yeşil beyazlı taraftarın hınca hınç doldurduğu törende Beşiktaş'tan 1 yıllığına kiralanan Zapotocny'nin opsiyon hakkını da alan Bursaspor, Hüseyin Çimşir ile 2 yıl, İvan Ergiç ise 2 yıllık sözleşmeye imza attırdı. Başkan İbrahim Yazıcı'nın katılmadığı imza töreninde ikinci başkan Haluk Özkıyıcı ve diğer yöneticiler hazır bulundu. Başkan ile birlikte yeni transferleri bitirdiklerini ifade eden ikinci başkan Özkıyıcı, "Avrupa'da oynayan bir takım yaratmak için elimizden gelen herşeyi yaptık. Bu takım, bu taraftar birlik olduğu sürece başarının geleceğine eminim" diye konuştu.

    "SEYİRCİ 10 NUMARA"

    İmza töreninin ardından konuşma yapan İvan Ergiç, "Bursaspor'a gelmekle iyi bir karar verdim. Herkese çok teşekkür ediyorum. 10 yıllık futbol hayatımda böyle bir seyirci görmedim. Seyirci de 10 numara" diye konuştu. Beşiktaş'tan kiralanan Zapotocny konuşmasına Türkçe "Merhaba arkadaşlar" diye başlarken, "Ben de Bursaspor'a gelmekten çok mutluyum. Bursaspor'un ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyordum. Bilhassa taraftarının çok ateşli olduğunu gördüm. Buraya çok iyi işler yapmaya geldim. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkürler" dedi. Trabzonspor'dan transfer edilen Hüseyin Çimşir ise, "Aranızda olmaktan çok mutluyum. Bursa'da çok iyi şeyler yapacağım. Herkes Hüseyin'in nhasıl bir futbolcu olduğunu görecek" diye konuştu.
#28.07.2009 20:12 0 0 0
  • hüseyin bursasor da daha da iyi olacaktir

    hüseyin buyuk takım oyucusu değil ama sonra bence bize donecektir

    zapo da kadro da alternatif yapma amaciyla transfer edildi
#28.07.2009 20:13 0 0 0
  • asi kardeşim nedense sizde kim şu kaptanlık pazu bandı taksa ondan sonra gidiyor :)
#29.07.2009 13:25 0 0 0
  • vallaha bak onda haklısın sizde de ole egemen de ole olmadi mı?
#29.07.2009 18:03 0 0 0
  • egemen kendi gitti biz kalmasından yanaydık yönetimin verdiği parayı istemedi onun istediği parada yüksek geldi zaten istemiyoruz artık onu he hazır sen trabzonsprlusun ona söyle o 16 numaryı çıkarsın başka numara alsın
#29.07.2009 22:47 0 0 0
  • bizde kaptanlık pazu bandı takanlar hiç sizdeki gibi gitmediler sonuna kadar kaldılar sadece o egemen hariç
#29.07.2009 22:48 0 0 0
  • nasil kardes yanlişsin huseyin 1 sezon giydi gitti

    gokdeniz gitii bizden birde

    daha bizden de gitmedi hem bizim buyuk ttakım oldugumuz burdan bellii

    nasil dersen açiklayayım sana

    buyuk takımın oyunculari yabancı liglere tarnsfer olur kardes
#29.07.2009 23:48 0 0 0
  • gitikleri takımlar takım olsa bari gam yemicem bizim sercanı mancester uned istedi citiyde istedi siznkilerin gittiği takım büyük takımmı hani fatih tekke nerde hep yedek ya gökdeniz
#30.07.2009 11:04 0 0 0
  • senin beğenmediğin fatih in takımı

    lig şampiyonlugu

    Uefa kupasi

    süper kupa

    rus kupasi

    aldi adam ne yapsin

    ayrıca yedek değil bırakıyorlar
#30.07.2009 11:20 0 0 0
  • gokdenize geleck isek eğer gokdeniz gitiiği sne takımı şampiyon etii

    son maçda son 10 dkk girdi bir gol attii bir aisst yapti

    daha ne olsun

    hem sizin sercan ı m.united in ikinci takımına vereceklerdi
#30.07.2009 11:21 0 0 0