Erkeklerin Sırrı

Son güncelleme: 12.04.2010 14:36
  • Geçtiğimiz hafta erkeklerin de olduğu bir arkadaş toplantısındaydım. Konuyu dönüp dolaştırıp modaya ve kadınları çekici kılan kıyafetlere getirdim. Hepsinin ağzından laflar aldım, hemen size yetiştiriyorum.
    Erkeklerin Sırrını Çözdüm!

    Kadınlar hangi kıyafetler içinde çekici görünür, istedikleri etkiyi nasıl bırakırlar, en çok hangi detayı beğenirler gibi soruların cevapları erkeklerin gözünden geliyor.
    Yüksek Topuklu Ayakkabı
    Biz kadınlar, topukların üzerinde yükselmeyi seviyoruz. Anladım ki erkekler de seviyor. İster sivri burunlu ister bilekten bağlamalı hangi modelde olursa olsun yüksek topuklu ayakkabılar kadınlara çekicilik katıyor.
    Beyaz Gömlek
    Dolabımızdaki en sade en doğal parçalardan biri beyaz gömlektir. Dar kesimli, yüksek yakalı beyaz gömlek koyu renkli bir kot pantolonla kombinlendiğinde harikalar yaratıyormuş. Kişisel olarak ben de bu düşünceye katılıyorum. Sadelik çoğu zaman çekicilik yaratıyor.
    Uzun Elbise
    2009 sezonuna damgasını vuran uzun elbiseler erkeklerin de gözdesi. Doğru model ve renk seçildiğinde kadına bambaşka bir hava kattığını, her kadına çok yakıştığını söylüyorlar. Hazır modayken uzun bir elbise alıp, erkeklerin başını döndürmeye ne dersiniz?
    Pilili Etek
    Bele tamamen oturan, uçlara doğru pililerle hareketlendirilmiş etekleri erkekler çok beğeniyor. Özellikle hafif uçuşan bir kumaştan yapıldıysa Marilyn Monroe etkisi yarattığını ve büyülediğini söylüyorlar. Hem de birçok erkek!
    Kumaş Pantolon
    Şık kesimli, bedene tamamen oturan kumaş bir pantolon erkeklerin gözdeleri arasında yer alıyor. Duruşunuza ciddi bir görünüm kazandıran, adımlarınızı sağlamlaştıran kumaş pantolonlar çekicilik katıyor.
    İçerden birinin tavsiyesi
    Kadınlarda arasında kalacağını düşünerek size bir öneride bulunmak istiyorum. Malum, hepimiz manken gibi vücutlara sahip değiliz. Tabii ki bu durum istediğimiz kıyafetleri giyemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Tüm vücudu sarıp, anında bir beden incelten korseler yardımımıza koşuyor. Kusursuz görünüm için mutlaka bir korse edinin!


    Alıntı
#28.07.2009 21:00 0 0 0
  • Çok GüzeL (: Tşk.ler (:
#12.04.2010 13:31 0 0 0
  • Onlar bizler için bu denli önem vermiyor, biz neden verelimki:P
    Ne giysersem giyyim bana yakışır zaten:D
#12.04.2010 14:36 0 0 0