Uygun'dan transfer sinyali!

Son güncelleme: 29.07.2009 21:27
  • Uygun'dan transfer sinyali!


    Sivasspor kafilesi yurda dönerken, havalanında açıklamalarda bulunan Bülent Uygun mağlubiyetin faturasını üsüne alırken, sevenlerinden özür diledi ve transfer sinyali verdi!

    noimage



    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Sevenlerimizden özür diliyoruz. Merak etmesinler Sivasspor en yakın zamanda gereken toparlanmayı gerçekleştirecek ve arzuladığı futbolu sahaya yansıtacaktır'' dedi.

    Belçika'dan özel uçakla Sivas'a gelen kırmızı-beyazlı ekipte, teknik direktör Bülent Uygun, hava alanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sözlerine, çok üzüntülü olduklarını belirterek başlayan Uygun, istemedikleri bir sonuç aldıklarını ifade ederek, ''Sevenlerimizden özür diliyoruz, olmaması gerekirdi ama tecrübesizlik ve belli ölçülerdeki stres, gerçek oyunumuzu sahaya yansıtmamızı engelledi'' diye konuştu.

    Farklı yenilginin sorumluluğunu üzerine alan Uygun, şunları söyledi:
    ''Ne kadar başarıda pay sahibi oluyorsak, bu başarısızlıkta da bütün suç bana aittir. O yüzden Sivasspor camiasına bu maçta yaşattığımız üzüntüden dolayı, bizi sevenlerden özür diliyorum. Şimdi önümüzde tabii ki bunun rövanşı var. Bir an önce oraya hazırlanacağız ve elimizden gelen futbolun en güzelini oynamaya çalışacağız. Tabii Anderlecht çok güçlü bir rakipti. Bunu biliyorduk, fakat arzulamadığımız ve böyle aldığımız mağlubiyet bizi açıkçası demoralize etti, ama bizim işimiz burada daha çok öne çıkıyor. Şimdi Sivasspor'u lige kadar en güzel şekilde hazırlamak, UEFA'da gideceğimiz yolda UEFA gruplarına kalabilmektir. İnşallah bunu başarırız, o yüzden var gücümüzle ona hazırlanmaya çalışıyoruz.''

    Bundan sonraki sürece bakacaklarını kaydeden Uygun, ''Merak etmesinler, Sivasspor en yakın zamanda gereken toparlanmayı gerçekleştirecektir ve arzuladığı futbolu sahaya yansıtacaktır'' dedi.

    -TRANSFER SİNYALİ-

    Uygun, transferle ilgili soru üzerine, 4 yabancı oyuncu kontenjanlarının bulunduğunu, 2 yabancı kontenjanlarını orta sahada kullanma düşüncesinde olduklarını bildirdi.

    Anlaştıkları bazı yabancı futbolcuların dil sorunu veya Sivas'ı beğenmemiş olmasından kaynaklanan problemler nedeniyle transferinin gerçekleşmediğini kaydeden Uygun, kadro açısından tam anlamıyla istedikleri pozisyona giremediklerini ve onun acısını çektiklerini söyledi.

    -KALECİ PETKOVİÇ'E SAHİP ÇIKTI-
    Eleştirilen kaleci Michael Petkoviç'e de sahip çıkan Uygun, Petkoviç'in takımın elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olduğunu kaydederek, ''Bunca zamandan beri bu başarıları, bu kadar güzellikleri Sivas'a yaşatan, başta Petkoviç olmak üzere diğer futbolculardır. Onların da böyle bir lüksü olduğunu düşünüyorum. Ama yaptıklarından tabii memnun değiliz hiçbirimiz'' dedi.

    Defans oyuncusu Sedat Bayrak ise ''Üzgünüz, pek istediğimiz bir şekilde geçmedi, en azından yapmamız gereken şeyleri yapmayınca sonuç böyle oldu. Söylenecek bir şey yok, inşallah kısa sürede toparlanırız'' diye konuştu.

    Anderlecht karşısında forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu Murat Erdoğan ise ''Bu maçın pek bir kritiği olacağını sanmıyorum, çok üzgünüz açıkçası. Biliyorduk tabii, Şampiyonlar Ligi takımları her zaman için zordur. Bunun farkındaydık, ama biraz daha iyi bir sonuç bekliyorduk, çok üzgünüz, bu sonuç bizi üzdü açıkçası'' dedi.

    Bu arada, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile futbolcular, teknik heyet, yöneticiler ve kafilede bulunanların üzgün olduğu, kulüp personeli ile havaalanı görevlilerinin futbolcuları teselli etmeye çalıştığı gözlendi. Havaalanında bulunan bazı vatandaşlar ise başkan Otyakmaz ve teknik direktör Uygun ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Sivasspor takımı, daha sonra kulüp tesislerine hareket etti.



    kaynak:ajansspor
#29.07.2009 21:26 0 0 0
  • bencede trasnfer sart neden derseniz giden oyuncularin yeri bence dolamadi bu kadro ile de

    dolacağina ben sahsen inanmıyorum takviye sart defansa olsun forvete olsun orta sahaya

    da bir tane yetenekli bir yabanci olsa iy olur
#29.07.2009 21:27 0 0 0