Uygun: ''Tüm suç benim''

Son güncelleme: 02.08.2009 22:55
  • Uygun: ''Tüm suç benim''


    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 5-0 yenildikleri Anderlecht maçından sonra açıklamalar yaptı, suçu üzerine aldı..

    noimage



    Bülent Uygun'un açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
    Avrupa tecrübesi çok önemli.. Oyuncularım bugün idman da dahil olmak üzere yapılamayacak hatalar yaptılar. Bugün bir suç varsa bana aittir. Yeni yapılanma içerisinde bir takımız. Sakatlar ve transferdeki olumsuzluklar bizi etkiledi. Özür diliyoruz. Buraya kadar gelen ve bizi destekleyen dostlardan özür diliyorum. Bir maç daha var orada gerçek futbolumuzu yansıtmak istiyoruz. Bu iş tecrübe. Rakibinki had safhada. Yapılan hatalar çok basit. İster istemez karşılığında almamanız gereken mağlubiyeti alıyorsunuz. Kendimizle ilgili takım kurgusunu Avrupa Ligi'ndeki çıkacak rakibimize karşı oturtmalıyız. Bu dakikadan sonra transferin lazım olduğunu düşünüyoruz.."

    BASIN TOPLANTISI

    Erken yedikleri gollerin ardından demoralize olduklarını ve maçı çeviremediklerini vurgulayan Bülent Uygun, Avrupa kupalarında çok deneyimli olan rakiplerinin istediğini alırken, kendilerinin deneyimsizliğin kurbanı olduklarını söyledi. Uygun, ''Suç varsa tamamen kişisel olarak benim. Sevenlerimizden özür diliyorum'' dedi.

    Uygun, RSC Anderlecht'in ortaya koyduğu futbolu bekleyip beklemediklerinin sorulması üzerine de rakiplerinin oyununun sürpriz olmadığını belirterek, bireysel hataların bu yenilgiyi hazırladığını bildirdi.

    RSC Anderlecht'in ''tahmin ettikleri ve antremanlarda hazırlandıkları gibi'' oynadığını kaydeden Uygun, rakibin ''sistemli oyununa'' yanıt vermede başarısız olduklarını dile getirdi.



    kaynak:ajansspor
#29.07.2009 21:30 0 0 0
  • helal olsun hocaya be suç bende dedi üstüne alindi bu hoca alkişlanir


#29.07.2009 21:31 0 0 0
  • Seç Tabi Senin Hocam Hiç Müdahale Etmedin Oyuna Dondun Kaldın Klubede ..
#02.08.2009 20:08 0 0 0
  • bakalım ikinci maçda nasil olacak
#02.08.2009 22:55 0 0 0