İlker Ayrık Kimdir - İlker Ayrık Resimleri - İlker Ayrık Biyografisi - İlker Ayrık Hakkında




İlker Ayrık, (d. 16 Ekim 1979 – Balıkesir) Türk tiyatrocu.


Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu.

2005-2006 sezonunda, Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro'yu kurdu.


2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı.


Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok Sinema, Telelevizyon ve Reklam çalışması yaptı.






Rol aldığı tiyatro oyunları



* Cimri

* Uçurtmanın Kuyruğu

* Sığıntılar

* Vişne Bahçesi

* Oz Büyücüsü


Filmografisi

* Geniş Aile 2009 – Mürsel

* A.R.O.G 2008 – Esnaf

* Cesaretin Var mı Aşka 2008 – Hüsnü

* Babam Adam Olacak 2008 – Ayhan

* Çocuk (film) 2007 – Oktay

* Başımın Belası 2007 – Cengiz

* Kuzey Rüzgarı 2007 – Atilla

* Son Osmanlı Yandım Ali 2006 – Yorgo

* Gizli Patron 2006

* Karınca Yuvası 2006 – Mazlum

* Kadın Her Zaman Haklıdır 2005

* Kısmet 2005 – Şenay

* Müjgan Bey 2004 – Tekin

* Omuz Omuza 2004 – Tufan Türe

* Kasabanın İncisi 2003 – Gökhan

* Aslı ile Kerem 2002 – Cem




[url]http://www.main-board.com/unluler/252757-ilker-ayrik-resimleri.html#post3595226[/url]

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1368
favori
like
share
Page Down Tarih: 30.07.2009 15:51
Bilgi için sağol