Piti Kebabı

Son güncelleme: 31.07.2009 00:04
  • Piti Kebabı tarifi - Piti Kebabı yapılışı - Piti Kebabı malzemeleri

    Malzemeler:
    1 su bardağı nohut
    500 gram kuşbaşı et
    4 adet yufka,
    tuz

    Yapılışı:
    Bir su bardağı nohutu bir gece önceden ıslatın
    Ertesi gün orta ateşle haşlayın
    Etleri de az suya a iyice yumuşayana kadar pişirin
    Bu arada yufkaları ince ince didin

    Sac üzerinde ya da teflon tavada çok hafif çevirin
    Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ileve edin
    Yufkaları incecik didin
    Geniş ve derin bir kaba yayın
    Üzerine etsuyunu gezdirin

    Nohut ve etleri de üzerine yayın
    Dilerseniz tuz serpip, servis yapınslm

#31.07.2009 00:04 0 0 0