Kadının Karşısında Erkeği Bitiren 25 Madde

Son güncelleme: 24.08.2009 11:33
  • Aşağıdaki liste, bir ilişkinin en başında olanlar, hatta henüz karar aşamasında bulunanlar için hazırlanmıştır. Baktınız beyefendide bunlardan birkaçı bulunuyor, etraflıca bir düşünün, derim. Bazı maddeler var ki, tek başına erkeği bitirmeye yeter.

    Bu gibi hallerde arkanıza bakmadan kaçın. Ama sakın bunları okuyup da 5 yıllık sevgilinizden, 10 yıllık kocanızdan soğumaya kalkmayın. Onlar artık sizin bir parçanız gibi olduklarından, listedekilerin çoğu onlar için geçerli değil.

    1. Daha ilk buluşmada hesabı paylaşmayı önermesi: Lütfen ikinci bir buluşma olmasın. Ciddiyim, söz verin. Diyebilirsiniz ki, çocuk belki öğrenci, parası yok, yazık. Yazık değil efendim. İlk randevu için pahalı yemekler şart değil. Ama delikanlılık şart. Biraz yaratıcılık kullanarak gayet güzel çözülebilir parasızlık problemi.
    2. Elinde mendille dolaşmayı gerektirecek kadar çok terlemesi ve sürekli yüzünü silmesi. Terli elle elinizi tutması: Biliyorum, bünye, yapacak bir şey yok. Ama düşünüyorum; Brad Pitt olsa çekilmez.
    3. Güzide Kasacı gibi kahkaha atması: Güzide Kasacı'yı tanımayan yeni nesil için, bunu Saba Tümer olarak değiştirebiliriz. Gülen erkek iyi bir şey ama bir ayarı var.
    4. Yanındaki kadından daha önce ve daha çok sarhoş olması: Sanırım buna itiraz eden çıkmaz, hiçbir kadın sevgilisini bardan toplamak istemez. Bence bırakın olduğu yerde dağınık kalsın.
    5. Bir partide ya da düğünde ağır abi takılırken, oyun havasını duyar duymaz kendini dağıtıp göbek atmaya başlaması: Her kadın dans eden erkek ister. Ama konsepte bir karar vermek lazım.
    6. Sürekli eski sevgilisinden bahsetmesi: Bakın bu da mazeret kabul etmeyen durumlardan biri. Gitsin eski sevgilisini başka yerde unutup gelsin. Yoksa yarın öbür gün eski sevgilisinin adıyla seslenmeye de kalkar size. Ondan sonra terapi paralarınızı ödesin diye uğraşırsınız.
    7. Arabası olduğu halde, akşam eve dönerken sizi sadece dolmuşa kadar bırakması: Centilmen olunmaz doğulur. Ben bu modelin eğitilebilir olduğunu düşünmüyorum ama ikinci bir şans verip vermemek size kalmış.
    8. Fosforlu renkte slip mayo giymesi: İnsanlar birbirini en iyi tatilde tanır derler. Ben olsam aynı plajı bile paylaşmam.
    9. Sürekli annesinden bahsetmesi: Aile sevgisi iyi bir şey. Ama daha ilişkinin başında annesinden bu kadar bahseden bir adam hayra alamet değil. Kendinizi bir süre sonra Türk işi bir parodinin içinde bulabilirsiniz. Fakat korkarım gülen siz olmayacaksınız.
    10. Evde boxer şort ile ve üstsüz dolaşması: Ne münasebetle canım. O zaman kumaş pantolonla da yatağa girsin.
    11. Nerede yemek yeneceğini, hangi filme gidileceğini sürekli size sorması, hiç hazır bir planla gelmemesi: Kim olursa olsun her kadın bazen inisiyatifi karşı tarafa bırakmak ister. Hem bu randevunuza ne kadar özendiğinizin de bir işareti.
    12. Yeni tanıştırdığınız kız arkadaşlarınızla yemek tarifi veya fal muhabbetine dalması: Adamın gittiğine mi yanarsınız, kızlara rezil olduğunuza mı. Gerçi kızlar, ona bayıldıklarını söyleyeceklerdir. Ama kabul edin, "Ay çok şeker çocuuuk" pek karizmatik bir tarif değil.
    13. Sürekli paradan bahsetmesi: Sürekli futboldan bahsetse bundan daha kötü olamaz.
    14. Kötü espriler yaptığını fark etmeyip, ısrarla devam etmesi, üstelik bir de kendi esprisine gülmesi: Açık sözlü olmakta fayda var, durumunu yüzüne söyleyiverin gitsin. Çok vazgeçilmez bir adamsa, zaman içinde alıştıra alıştıra anlatırsınız. Ama sakın onu böyle kabul etmeye kalkmayın. Bünyeniz bir süre sonra kötü esprileri reddedecektir.
    15. Oturalı 10 dakika olmasına rağmen sipariş vermek için garsonun dikkatini çekememesi. Elinin havada kalması ve bu durumu kamufle etmek için saçını kaşıyor gibi yapması: Hele de ilk randevudaysa çok fena. Yine de sakin olun, garsonu siz çağırmayın. Adamı klozete atıp üstüne sifonu çekseniz daha iyi.
    16. Hesap gelince indirim istemesi. İndirim yapılmazsa, garsonla tartışması, güzel bir gecenin sonunda ortamı germesi: Mönüden fiyatları göre göre sipariş verirken, ikinci şişeyi açtırırken iyiydi değil mi? Bana sorarsanız ilk maddedeki arkadaştan bir farkı yok. Hiç zaman kaybetmeyin.
    17. Otopark parası vermemek için yemeğe gideceğiniz restorandan 200 metre uzağa park etmesi: Bence cümle kendini yeterince açıklıyor. Ne diyeyim ki ben bu adama.
    18. Arkadaş grubuyla yenen yemekte herkesten payına düşeni alıp, hesabı toptan kredi kartıyla ödemesi. Hesabı kişi başına bölmek yerine, herkesin ne yediğini tek tek araştırması. Ya da kendisinden önce belki biri davranır da hesabı öder diye, cüzdanını çıkarırkan oyalanması: Aslında bunların her birinden ayrı bir madde olurdu. Kısaca şöyle diyelim: Cimri adamlardan uzak durun.
    19. Daha ilk buluşmada aksiyon filmi diye tutturması: Siz de tercihinizi bu yönde yaptıysanız, sorun yok. Aksi halde "Misketlerini de getirseydin bari" demek isterim.
    20. Yanınızdayken sürekli iphone'uyla oynaması: "Sıkıldım senden" dese en azından açık sözlülüğüyle övgü toplardı.
    21. Arabasına sizden daha çok önem veriyor gibi görünmesi: Üçlü ilişki olmaz. Ya araba aranızdan çıksın ya da arabasına atlasın ve gitsin.
    22. İş yemeğinde patronuna yalakalık yaptığını görmek: Kim soğumaz ki!
    23. Evinin banyosunda uygunsuz dergi bulundurması: Burada hoş olmayan şeyin ne olduğu açık sanırım.
    24. Sohbetin en hararetli anında koluna tırmanan örümceği fark edip panikle sandalyeden düşmesi: Evet, fobiler de insan doğasının bir parçası. Ama kabul edin, hiç karizmatik değil.
    25. Grup halinde sohbet ederken bir türlü söz alamaması ve bu halin art arda tekrarlanması: Fark etmemiş gibi yapın.
#01.08.2009 06:54 0 0 0
  • ilginç :D
#01.08.2009 17:19 0 0 0
  • 3. Güzide Kasacı gibi kahkaha atması: Güzide Kasacı'yı tanımayan yeni nesil için, bunu Saba Tümer olarak değiştirebiliriz. Gülen erkek iyi bir şey ama bir ayarı var.
    bencede saba tümer gibi gülen bir sevgilim olsun istemezdim
#01.08.2009 18:03 0 0 0
  • evet gülme konusuna katılıyorum.. çok iyi bir insanda olsa yerli yersiz gülmesi kafamda herşeyi silip atar. hem karizmayı çiziyor hem de güvensizliği tetikliyor. erkeğin süsü ciddiyet, bayanın süsü az konuşmak olmalı.
#01.08.2009 22:56 0 0 0
  • Oturalı 10 dakika olmasına rağmen sipariş vermek için garsonun dikkatini çekememesi. Elinin havada kalması ve bu durumu kamufle etmek için saçını kaşıyor gibi yapması veeee grup halinde sohbet ederken bir türlü söz alamaması ve bu halin art arda tekrarlanması
#14.08.2009 12:14 0 0 0
  • Değişik bir bakış açısı...
#16.08.2009 14:41 0 0 0
  • COK HARİKA BİSEY OLMUS YAPANLADAN ELLERINE SAGLIK
#16.08.2009 14:42 0 0 0
  • ilginç

    KAtıLıyorum....:D
#16.08.2009 14:45 0 0 0
  • Tesbitler cok dogru ozelliklede 1.ci madde erkek karisina yada sevgilisine asla hesap odetmemelidir. Madden ve manen yetmesi gerekir asla yakistirmiyorum ve bu davranisi cok itici buluyorum. Erkegin oldugu yerde kadinin harcama yapmasi zaten o erkegin kadina deger vermedigini gosterir cok yanlis.
#16.08.2009 15:16 0 0 0
  • ha ha çok komik ve doğru şeylerdi:)
    özellikle de
    Sürekli eski sevgilisinden bahsetmesi: Bakın bu da mazeret kabul etmeyen durumlardan biri. Gitsin eski sevgilisini başka yerde unutup gelsin. Yoksa yarın öbür gün eski sevgilisinin adıyla seslenmeye de kalkar size. Ondan sonra terapi paralarınızı ödesin diye uğraşırsınız.
#24.08.2009 11:33 0 0 0