Aldatanlar yandı

Son güncelleme: 01.08.2009 23:36
  • Kıskanç eşlere 3G'nin sunduğu casusluk imkanları korkutuyor. Bakın 3G neleri ortaya çıkarabiliyor.


    3G hayatımızı değiştirecek. Bebek odasını izlemek kadar masum amaçlarla da 3G'den yararlanmak mümkün, eşlerin birbirini aldatıp aldatmadığını kontrol etmek için kullanılması da mümkün.

    Flexispy isimli bir yazılım şüpheci eşlere casusluk yapma imkanı veriyor. Cep telefonuna kurulan bu yazılım tamamen gizli ve sadece yazılımı satın alan kişi yazılımı gösterecek anahtarı biliyor. Casusluk yapan kullanıcı internete yüklenen verileri herhangi bir yerden takip edebiliyor.

    Flexispy canlı konuşmaları dinleyebilme, SMS'leri okuma, kayıtları görme ve e-postaları okuma imkanı veriyor. Telefonun çevresinde olup bitenler bile dinlenebiliyor.

    Flexispy Lite, Flexispy Pro, Plexispy ProX gibi paketler halinde satılan ürünün fiyatı 145 dolar ila 360 dolar arasında değişiyor.

    Desteklenen telefonlar ise iPhone 2G, 3G, 3GS, Windows Mobile, Symbian 8/9, Blackberry. Yazılımı www.flexispysoftware sitesinde bulmak mümkün.

    Etik olup olmadığı çok tartışılacak casusluk olayları yaşanacak gibi görünüyor. Aldatmaya alışmış eşlerin kabusu olacak, masumlara bile yanlış anlaşılma korkusuyla oldukça ter döktürecek gibi görünüyor.
#01.08.2009 23:36 0 0 0