Chris Pine - Chris Pine Kimdir - Chris Pine Resimleri - Chris Pine Biyografisi - Chris Pine Hakkında

Christopher Whitelaw Pine (d. 26 Ağustos 1980, Los Angeles), ABD'li sinema oyuncusu. Chris Pine Mayıs 2009'da gösterime giren Bilimkurgu filmi Star Trek (film)inde Kaptan Kirk rolünü oynamıştır.



Filmografi

2004 - The Princess Diaries 2: Royal Engagement Lord Nicholas Devereaux
2005 - Confession, The Bulls Jason
2006 - Just My Luck, Blind Datiny,Smokin' Aces,Surrender Dorothy (TV movie)
2008 - Bottle Shock
2009 - Star Trek,Small Town Saturday Night,Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey,Carriers


Chris Pine Resimleri
[url]http://www.main-board.com/unluler/253886-chris-pine-resimleri.html[/url]

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1159
favori
like
share