Bryce Dallas Howard - Bryce Dallas Howard Kimdir - Bryce Dallas Howard Resimleri - Bryce Dallas Howard Biyografisi - Bryce Dallas Howard Hakkında

Bryce Dallas Howard, (d. 2 Mart 1981) Amerikan aktris. En bilinen filmleri M. Night Shyamalan'ın yönettiği Sudaki Kız ve Köy ile birlikte Gwen Stacy rolünde yer aldığı Spider-Man 3'dür.
Oyuncu bir aileden gelen Los Angeles, California'da doğmuştur. Aktör ve Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard'ın ve yazar Cheryl Alley'in kızıdır. Büyükbabası oyuncu Rance Howard ve amcası aktör Clint Howard'dır. Vaftizbabası ise aktör Henry Winkler'dır.
2006 yılından bu yana aktör Seth Gabel ile evlidir.



Filmografi

2000 - How the Grinch Stole Christmas
2004 - The Village,Book of Love
2005 - Manderlay
2006 - As You Like It, Sudaki Kız (film)
2007 - Spider-Man 3
2008 - The Loss of a Teardrop Diamond
2010 - The Twilight Saga: Eclipse - Victoria (Ağustos Ayında Çekimlerine Başlanıcak Rachelle Lefevre'nin Rolü Bırakması İle Yeni Oyuncu Kadrosuna Eklendi)


Bryce Dallas Howard Resimleri
[url]http://www.main-board.com/unluler/253892-bryce-dallas-howard-resimleri.html[/url]

Etiketler:
Beğeniler: 2
Favoriler: 1
İzlenmeler: 315
favori
like
share