2009 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Son güncelleme: 02.08.2009 23:36
  • 2009 ağustos astroloji yorumları İremSU,

    "Ağustos ayı, benlik duygumuzun, kişisel isteklerimizin ön planda olduğu ve bu duygular içinde kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteğimizin göstergesidir.
    Bu bireysellik Merkür gezegeninin Başak burcundaki etkinliği sayesinde mantıkla bezendiğinde tabi ki çok daha sağlıklı hareket etmemiz mümkündür.
    6 Ağustosta gerçekleşecek Ay Tutulması istekler ile duyguların karşıtlığı anlamındadır.
    Yani ben demeye çalışıp, bencilce hareket etmek istediğimizi, kararlarımızı kendimiz vererek hayatımızı kurgulamaktan yana olduğumuzu göstermektedir.

    Oysaki kozmik plan, Yengeç burcundaki Venüs etkisi altında bize, geçmişimizle hesaplaşmadan, güvencemizi tam olarak sağlamadan özgür olamayacağımızı söylemektedir.
    Yani sorumluluklar kabul edilmeden kendimizi güvende hissetmemiz pek mümkün değildir. Şimdi bizlere düşen birbirimize sevgiyle sarılmak, akılcı düşünmek, hedeflerimizin üstüne giderek hayatımızı kurgulamaktır.
    Ağustos ayı, İkizler ve Başaklar için hızlı ve aktif çalışmalara, Aslanlar için bireysel isteklerini gerçekleştirmeye, Yengeçler için aşkla sarılıp sarmalanmaya işarettir.
    Oğlaklar eşleriyle sevgi alış verişinde bulunmalı, Kovalar beraberliklerinde dengeyi iyi tutturmalı, Teraziler mesleki konularda duygusal davranmamalıdırlar.

    Tüm burçlara, huzur, sevgi ve bereket dolu günler diliyorum" dedi.
#02.08.2009 23:36 0 0 0