Bursa kenetlendi!

Son güncelleme: 06.08.2009 10:16
  • Bursa kenetlendi!


    Bursa'nın Gemlik İlçesinde, Bursaspor Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede konuşan Asbaşkan Recep Bölükbaşı, hafta sonu karşılaşacakları Kasmpaşa maçını kazanmak için iddialı olduklarını söyledi.

    noimage



    Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin gerçekleştirdiği geceye, Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri Recep bölükbaşı, İrfan Koç, Selçuk Eren, Hasan Saltan ve Mehmet Kara ile çok sayıda dernek üyesi katıldı. Programda söz alan Başkan Güler, geceye hiçbir futbolcunun katılmamasını eleştirerek, "4 yıldır bekliyoruz. 30 kilometreden bir Bursasporlu futbolcuyu getiremedik. Antrenmana çıkmaması gereken oyuncular vardı. Koskoca camianın bu tip etkinliklere katılması son derece önemli. Çok açık ve net söyleyeyim. Beşiktaşlılar gece yaptı. İstanbul'dan çok fazla destek aldı. Gemlik Tayfa otobüs verin dedi mi? Yağmur ve kar demeden hep Bursaspor'u destekledik. Bursaspor'umuzun arkasındayız" dedi.

    Ardından söz alan Bursaspor Asbaşkanı Recep Bölükbaşı, geceye futbolcu getiremedikleri için özür dileyerek, "Mazereti olan arkadaşlar vardı. Futbolcu konusunda da gerçekten telefon açtık hocamıza. Ağır idman vardı. Antrenman devam ediyordu. Geçen sene de getiremedik. Bundan sonraki gecede futbolcu getireceğiz. Ben yönetim kurulu adına söz veriyorum. Bursa ilçeleriyle bütündür. Gemlik Taraftarlar Derneği bizi her yıl mahcup ediyor" diye konuştu.

    Kasımpaşa maçına takımın iyi hazırlandığını söyleyen Bölükbaşı, "Bursaspor, bu sene kupalardan birini almak içi çalışıyor. Geçen seneki takımı muhafaza ettik. İnşallah bu pazar 21.30'da Kasımpaşa ile karşılaşacağız. Galip gelmeyi amaç edindik. Düşüncemiz de gerçekleşir. 3 yıllık bir yönetimiz. Hedeflerimiz yüksek. 3 puan için iddialıyız" şeklinde konuştu.


    Konuşmaların ardından gecede meşale gösterileri düzenlendi. Şarkılar söyleyen taraftarlar, gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.,


    ajansspor
#05.08.2009 12:14 0 0 0
  • hadi bakalım hedef buyuk olmasi takımın gucunun yuksek oldugunu gosterir bence
#05.08.2009 12:15 0 0 0
  • Gecede açılan pankartta harika ve bir o kadar anlamlıydı.

    Kaleleri fethettik şimdi yeşil beyaz surlu
    Cümle alem duysun Gemlik Bursasporlu
#05.08.2009 23:39 0 0 0
  • vay be sair gibisin selcuk
#06.08.2009 00:31 0 0 0
  • ee kardeşim bursasporluyuz hayatımız hep trbünlerde geçtiği için böyleyiz millet manitasını koluna takıp o bar senin o disco senin o cafe senin giderken biz deplasmanlara giderdik
#06.08.2009 10:16 0 0 0