David Boreanaz - David Boreanaz Kimdir - David Boreanaz Resimleri - David Boreanaz Biyografisi - David Boreanaz Hakkında

David Paul Boreanaz, (d. 16 Mayıs 1969 - Buffalo, New York) ABD'li sinema filmleri ve TV dizileri oyuncusu.



Annesi Cek asilli, babasi ise kuzey Italyadan gelen bir ailenin çocugu.
İlk olarak Evli ve Çocuklu adlı dizide oynamıştır. Dido'nun White Flag şarkısına çekilen klibinde de oynamıştır. 5 sezon süren Angel dizisinin başrol oyuncusudur. Aynı zamanda Buffy the vampire slayer'da da oynamıştır.

Filmografi

2008-2009 Bones: Season 04 (3 September 2008 - 14 May 2009)(25 episodes)
2007-2008 Bones: Season 03 (25 September 2007 - 19 May 2008)(15 episodes)
2006-2007 Bones: Season 02 (30 August 2006 - 16 May 2007)(21 episodes)
2005-2006 Bones: Season 01 (13 September 2005 - 17 May 2006)(22 episodes)
2006 Mr. Fix It
2005 The Crow: Wicked Prayer
2005 Bones: Season 01
2005 These Girls
2003 Buffy the Vampire Slayer: End of Days
2003 Angel: Season 05
2003 Buffy the Vampire Slayer: Chosen
2002 I'm With Lucy
2002 Angel: Season 04
2001 Valentine
2001 Angel: Season 03
2001 Buffy the Vampire Slayer: Forever
2000 Buffy the Vampire Slayer: The Yoko Factor
2000 Angel: Season 02
2000 Buffy the Vampire Slayer: Fool For Love
1999 Buffy the Vampire Slayer: Season 04
1998 Buffy the Vampire Slayer: Season 03
1997 Buffy the Vampire Slayer: Season 01
1997 Buffy the Vampire Slayer: Season 02
1996 Macabre Pair of Shorts
1993 Evli ve Çocuklu: Movie Show

David Boreanaz Resimleri

[url]http://www.main-board.com/unluler/255328-david-boreanaz-resimleri.html[/url]

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 602
favori
like
share