Josh Brolin - Josh Brolin Kimdir - Josh Brolin Resimleri - Josh Brolin Biyografisi - Josh Brolin Hakkında

Josh Brolin (d. 12 Şubat 1968) ABD'li film ve televizyon oyuncusu. Aktör James Brolin'in oğludur.
1988-1992 yılları arasında Alice Adair ile evli kalmıştır. 2004'den bu yana oyuncu Diane Lane ile evlidir.



Filmografi

The Goonies (1985)
Thrashin' (1986)
Flirting with Disaster (1996)
Mimic (1997)
Nightwatch (1997)
The Mod Squad (1999)
Best Laid Plans (1999)
Picnic (2000) (TV)
Hollow Man (2000)
Mister Sterling (2003) (TV dizi)
Melinda and Melinda (2004)
Into the West (2005) (mini dizi)
Into the Blue (2005)
The Dead Girl (2006)
Grindhouse - Planet Terror (2007)
In the Valley of Elah (2007)
No Country for Old Men (2007)
American Gangster (2007)
Milk (2008)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 313
favori
like
share