Sağlam'ın Bursaspor'u!

Son güncelleme: 09.08.2009 13:27
  • Sağlam'ın Bursaspor'u!


    Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "90 dakika güzel futbol sergileyen, başarılar elde eden bir Bursaspor ortaya çıkarmak için çalışıyoruz" dedi..
    noimage




    noimage





    Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, futbolun içinde yer alan her kesime, yeni sezon için başarılar diledi.

    Geçen sezon, iç saha ve deplasmanda kazanma isteğini ortaya koyan bir futbol sergilediklerini dile getiren Sağlam, yeni sezonda ligin kalitesinin yükselmesine katkıda bulunmayı ve seyirciye heyecanlı bir sezon geçirtmek istediklerini ifade etti.

    Sağlam, başarıda devamlılığın ve istikrarın önemine işaret ederek, şunları söyledi:

    ''Geçen sezonki başarımızı, bu sezona da taşımayı hedefliyoruz. 90 dakika güzel futbol sergileyen, başarılar elde eden bir Bursaspor ortaya çıkarmak için çalışıyoruz. Takıma katkı sağlayacak oyuncular transfer etmeye çalıştık. Yönetim de tüm sıkıntılara rağmen transferi en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Transferlerle alternatifli ve renkli bir kadromuz oldu.''

    -''GEÇEN SEZONDAN DAHA KALİTELİ BİR LİG''-

    Ligdeki tüm takımların, acı tecrübe yaşamamak için gereken tedbirleri aldığını ifade eden Sağlam, şöyle devam etti:
    ''Bu sezon, kulüplerimiz çok kaliteli isimleri kadrolarına kattılar. Dünya yıldızlarının Türk futbolunun içine girdiğini gördük. İddialı takımlar bunu yaparken, Anadolu takımlarının da çok büyük paralarla yıldız oyuncuları takımlarına kattığı gördük. Biz ise geçtiğimiz sezonun başarısına kapılıp, önlemlerimizi almamazlık yapmadık. Herkes güçlenirken biz de güçlenmeye çalıştık. Çekişmeli, geçen sezondan daha kaliteli bir lig olacağını söyleyebilirim.''

    Sağlam, yeni sezonda hayal kırıklığına uğranmaması için kent dinamiklerine, takıma destek olma çağrısında bulundu.

    -''TARAFTARIMIZA GALİBİYET ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ''-

    Ertuğrul Sağlam, Bursa Atatürk Stadı'ndaki Kasımpaşa maçıyla yeni sezonun açılışını yapacaklarını hatırlatarak, lige yeni çıkan rakiplerinin, Bursaspor gibi iyi bir takım karşısında kazanarak sezona başlamak isteyeceğini ifade etti.

    Saygı duyduğu rakiplerine karşı galibiyete giden yolda tüm önlemleri aldıklarını dile getiren Sağlam, şöyle konuştu:
    ''Karşımızda yakın geçmişten ders çıkarmış bir takım olacak. Biz de işi ciddiye alarak, taraftarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz. Sakat oyuncumuzun olmaması, önemli bir avantaj. Genç oyuncularımızın biraz daha zamana ihtiyacı var. Onların, takımın seviyesine ulaşması için çalışıyoruz.''

    Sağlam, transferiyle ilgili sıkıntı bulunan Arjantinli orta saha oyuncusu Batalla'nın bu haftaki maç kadrosunda yer almayacağını belirterek, ''Ergiç ve Kirita'nın antrenman eksiği var. Tadeu'nun ise durumu iyi, takımın seviyesine gelmek için çalışıyor. Muhammet ise kendi yaş grubunda milli takımda. Kadro zenginliği nedeniyle kadro oluşturmakta tatlı bir sıkıntı yaşayacağız. Bu güzel bir olay'' diye konuştu.

    -''TARAFTARIMIZ, İMRENİLEREK İZLENİYOR''-

    Ertuğrul Sağlam, taraftarlarının, imrenilerek izlenen bir taraftar grubu haline geldiğini vurgulayarak, şunları ifade etti:
    ''Taraftarımızdan, yeni sezonda da fair play anlayışı içinde hareket etmelerini istiyoruz. Bir bütün olarak, ülke futbolu adına iyi duruş sergilemeliyiz. Ligin ilk maçından son Beşiktaş maçının bitimine kadar, taraftarlardan bu sorumluluğu almalarını istiyorum. Kötü söz ve küfür duymak istemiyoruz. Büyük bir kulübüz, örnek bir kulüp olmak zorundayız. Taraftarımızı, Kasımpaşa maçında yeşil-beyaz renklere bezenmiş olarak görmek istiyoruz.''




    ajansspor
#08.08.2009 23:35 0 0 0
  • bursaspor bu sene iş yapar bence

    iyi bir takım olusturdular
#08.08.2009 23:37 0 0 0
  • yeni transferlerden batalla ilk maçta yoq ama haftaya inş bu sefer kesin esk maçında var
#08.08.2009 23:44 0 0 0
  • hadi bakalım deseene kardes bugun izleyemeyeksin

    bizde ozetlerde izleyemeyecez
#09.08.2009 13:27 0 0 0