Nedeni Fatih Terim e Sorun

Son güncelleme: 09.08.2009 13:39
  • Nedeni Fatih Terim e Sorun



    noimage
    Gökdeniz'den Terim'e sitem!

    Trabzonsporlu eski futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Fatih Terim'e sitem etti.


    Rusya Birinci Ligi'nin 17. hafta karşılaşmasında en yakın takipçisi FC Moskova ile karşılaşan Rubin Kazan, ilk golünü temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz'in attığı karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve bu hafta da zirvedeki yerini korudu.


    Bu haftaya en yakın takipçisi FC Moskova ve Spartak Moskova'nın bir puan önünde 31 puanla lider giren Rubin Kazan, altın değerinde 3 puan alarak, puanını 34'e yükselti ve rakibi ile aradaki puan farkını açmış oldu.

    İlk 11'de sahaya çıkan Gökdeniz, ortaya etkili bir oyun koyarken, karşılaşmanın 25. dakikasında da geçen hafta olduğu gibi takımının ilk golünü attı ve galibiyette büyük rol oynadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Rubin, bu sefer de Bukharov ile farkı ikiye çıkarsa da FC Moskova bu gole cevap vermekte gecikmedi ve Marenich karşılaşmayı 2-1'e getirdi. Gökdeniz'in 55. dakikada oyundan alınmasına seyirci de tepki gösterirken, teknik direktörün geçen hafta da Gökdeniz'i aynı dakikalarda oyundan alması dikkatlerden kaçmadı. Karşılaşma bu dakikadan sonra orta alan mücadelesine dönerken, Rubin'i rahatlatan gol 84'te Dominges'in penaltıdan attığı golle geldi ve Rubin 3 puanı 3 golle aldı.

    Öte yandan Rubin Kazan'da oynayan bir diğer temsilcimiz Hasan Kabze ise bu karşılaşmada forma giymedi. Rubin'in diğer takipçisi Spartak Moskova ise bugün çıktığı Spartak Nalcik deplasmanından 3-2 galip ayrılarak puanını 33'e çıkardı ve Rubin'i takibe devam etti.

    GÖKDENİZ: 'MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAYIŞIMI Fatih Terim'E SORUN'

    Bu arada Gökdeniz, Milli Takım kadrosunda Rusya'dan hiçbir futbolcunun olmamasına sitem ederek şöyle konuştu:

    'Milli Takım'a çağrılan arkadaşlarımı öncelikle tebrik ediyorum. Milli Takım'a bu saaten sonra çağrılıp çağrılmamak benim için çok önemli değil. Zaten uzun yıllar Milli Takım'a hizmet etim ve şu anda çağrılmıyorum. Bu sorunun muhatabı ben değil, Fatih Terim'dir. Bir tek ben değil, Rusya'da oynayan hiç kimse Milli Takım'da yok.'

    Gökdeniz Rusya'da top oynayan futbolcuların başarılarının Türkiye'de görmezlikten gelindiğini belirterek, 'Rusya'da futbol oynayan futbolcular ne hikmetse çok büyük bir haber değeri taşımıyor. Fatih Tekke Zenit'te UEFA Kupası kaldırdı, biz geçen sene şampiyon olduk, Hasan Kabze öyle, Caner CSKA Moskova'da oynuyor. Diğer gurbetteki oyuncuların takımları küme düşüyor ama Rusya'daki futbolcular sadece maç anında gündeme geliyor. O da gol atığımız zaman. Nasıl oynamışız, insanların bize bakış açısı nasıl? Seviliyor muyuz, sevilmiyor muyuz? Türkiye'de bunlar kimsenin umurunda değil. Özellikle de basının umurunda değil. Ama biz alıştık, çok da önemli değil. Biz burada elimizden geldiği kadarıyla hem Türk futbolunu,
    hem kendimizi, hem de geldiğimiz takımları temsil ediyoruz' dedi.


    Haber 61
#09.08.2009 13:38 0 0 0
  • bennce de gokdeniz in linmasi lazim didüşünüyorum kadroda oynayabilir oynayamaz ayri

    birseyy ama kadroya giremese bile süper bir yeddek olur bence alinsa iyi olur Milii Takımımız

    için
#09.08.2009 13:39 0 0 0