Eddie Cahill - Eddie Cahill Kimdir - Eddie Cahill Resimleri - Eddie Cahill Biyografisi - Eddie Cahill Hakkında

Edmund P. Cahill (d. 15 Ocak 1978, New York) ABD'li oyuncu.



Yarı İtalyan ve yarı İrlanda asıllıdır. En iyi bilinen rolü CSI: NY isimli dizide canlandırdığı dedektif Don Flack karakteridir. Kısa ömürlü Glory Days (2002) dizisinde oynamıştır. Charmed, Felicity, Sex & the City, Dawson's Creek, Haunted ve Law and Order: Special Victims Unit dizileri de dahil olmak üzere birçok dizide konuk yıldız olarak rol almıştır. Aynı zamanda yine konuk yıldız olarak Friends adlı komedi dizisinde Rachel'ın seksi genç asistanı Tag Jones karekterini canlandırmıştır. Beyaz perdede ise başrollerini Kurt Russell ile paylaştığı ve hockey kalecisi Jim Craig karekterini canlandırdığı Miracle (2004) isimli filmde de rol almıştır.

Filmografi


2008 - The Narrows
2007 - This Is Not a Test
2005 - Lords of Dogtown
2004 - CSI: NY
2004 - Miracle
2002 - Glory Days
2000 - Sex and the City
2000 - 2001 - Friends

Eddie Cahill Resimleri

[url]http://www.main-board.com/unluler/256056-eddie-cahill-resimleri.html[/url]

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 351
favori
like
share