Vodafone 3G TV Nasıl İzlenir

Son güncelleme: 10.08.2009 19:41
  • Vodafone 3G TV Nasıl İzlenir - Vodafone 3G - TV Nasıl İzlenir - Vodafone - 3G TV Nasıl İzlenir - Vodafone 3G TV - 3G

    3G ile hayatımıza birçok yenilik girdi. İşte bunlardan biride cep telefonundan televizyon izleme özelliği. Peki Vodafone'lular nasıl TV izleyebilir?

    noimage

    Vodafone Mobil TV servisi ile 3G kapsama alanı içerisindeki her yerde cep telefonunuzdan televizyon izleyebilirsiniz. Vodafone Mobil TV servisine ilk kez abone olduğunuz takdirde, Mobil TV paket abonelikleri ilk 1 ay ücretsiz. Bununla birlikte, Mobil TV servisindeki diğer kanalları da 1 ay boyunca ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

    Ücretlendirme:

    * Standart Paket: 5 TL / 40 kontör
    Ulusal kanalların yanı sıra haber ve çocuk kanallarını da izleyebilirsiniz. Abonelik için MTV AC yazıp 3636′ya ücretsiz bir SMS göndermelisiniz.

    * Spor ve Eğlence Paketi: 5 TL / 40 kontör
    Spor haberleri almak, at yarışı ve basketbol maçlarını seyretmek Spor ve Eğlence paketini seçebilirsiniz. Bunun için MTV SPOREGLENCE AC yazıp 3636′ya ücretsiz bir SMS göndermelisiniz.

    * Süper Paket: 7.5 TL / 60 kontör
    Mobil TV Süper Paket ile Standart ve Spor ve Eğlence Paketini 10 TL yerine 7.5 TL'ye abone olabilir, Mobil TV'deki tüm kanalları izleyebilirsiniz. Abonelik için MTV SUPER AC yazıp 3636′ya ücretsiz bir SMS göndermelisiniz.

    Paket detayları:

    * Mobil TV abonelikleri aylık sabit ücret karşılığında olmakla beraber, bu sabit ücretler dışında hiçbir ekstra ücret talep edilmemektedir.
    * Mobil TV servisine abone olduğunuz takdirde, Mobil TV servisi için kullanılan datadan ücretlendirilmezsiniz.
    * Aboneliğinizi iptal etmediğiniz sürece, paketleriniz otomatik olarak yenilenir.

    MobilTV'yi nasıl kullanacağım?

    Vodafone MobilTV'yi iki yoldan kullanabilirsiniz. Vodafone live! üzerinden Mobil TV servisini kullanabilir ve üye olduğunuz paketin içeriğine göre, istediğiniz kanalları izleyebilirsiniz. Bununla beraber, telefonunuz desteklediği takdirde Mobil TV özel uygulamasını indirerek, telefonunuzdan tek bir tıkla Vodafone Mobil TV'yi çok daha güzel bir şekilde kullanabilirsiniz. Vodafone Mobil TV özel uygulamasını ücretsiz olarak indirmek için MTV UYGULAMA yazıp 3636′ya ücretsiz bir SMS atabilirsiniz.

    Servisle ilgili diğer mesajlar:

    * Telefonunuzun Mobil TV'yi destekleyip desteklemediğini görmek için:
    MTV DESTEK yazıp 3636′ya gönderiniz.
    * Paket üyeliklerinizi görmek için
    MTV SORGU yazıp 3636′ya gönderiniz.
    * Aboneliğinizi yaptıktan sonra başka bir Mobil TV paketi eklemek için
    MTV PAKETADI EKLE yazıp 3636′ya gönderiniz.
    * Belirli bir paketi kapamak için
    MTV PAKETADI KAPAT yazıp 3636′ya gönderiniz.
#10.08.2009 19:41 0 0 0