Erbey

Son güncelleme: 11.08.2009 07:50
  • Erbey Kimdir - Erbey Resimleri - Erbey Biyografisi - Erbey Hakkında
    Aslen Elazığlı olan ERBEY İstanbul Unkapanı'nda doğdu. ilkokulu Fatih Hacı Süleymanbey ilkokulunda okudu yine Fatih Gelenbevi lisesinde eğitimine devam etti. ilk kez sahneye çıkışı ve müziğe ilk adımı babasının yanında çalışan ahmet ustanın arkadaşının düğününde oldu o dönemde pek çok çocuk şarkıcılar modaydı.

    noimage

    Onu sahneye çıkardılar bir iki şarkı söyledi çıkış o çıkış semtte ve eş dost toplantılarında söylenen şarkılar ERBEY i semtte çoktan meşhur etmişti eee sahne tozunu da yutmuştu artık geriye bu işin eğitimi kalmıştı o dönem ARİF SAĞ MÜZİK MERKEZİNE yazıldı herkesten habersiz ve üç yıl nota,solfej
    ve bağlama dersleri aldı sonra İTÜ devlet konservatuarı şan hocası EMEL ŞENOCAKTAN şan dersleri aldı bunu takiben PERA GÜZEL SANATLAR MERKEZİNDE de üç yıl opera şan okudu.
    ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE solo ve pera güzel sanatlar topluluğuyla beraber opera konserlerinde bulundu.
    Bu arada İstanbul'un çeşitli mekanlarında da sahne almayı sürdürdü.

    Ve ilk albüm çalışması 2001 yılında SEVENDE SUÇ adıyla yayımlandı bu albümün yönetmenliğini SUAT AYDOGAN yaptı

    2 nci solo albümü GÜNAHKAR ise 2007 yılında çıktı.bu albümde HAKKI YALÇIN,,GÖKAN TEPE,,YALÇIN POLAT,,CEYHUN ÇELİKTEN gibi usta isimlerle çalıştı..
    Bu albümlere 6 adet klip çekti ve bir çok önde gelen müzik kanallarında izleyicilerle buluştu NANKÖRE AŞKI ÖGRETEMEZSİN.
    Klibi NUMBER ONE tv de top 20 listesinde üst sıralarda haftalarca kaldı aynı şekilde KRAL TV de de üst sıralarda yer buldu klipin yönetmenliğini KEMAL BAŞBUG yapmıştı

    Albümün adı SATILIK AŞKLAR KOLAY BAŞLAR albüm ismi de olan bu şarkının klipini HAKAN ERŞEN çekti 2 gün çalışılan klip de günümüz sahte aşklarına ve ikiyüzlü insanlarına bir atıfda bulunanda bir senaryoyla desteklendi..
    Albüm ATİ MÜZİK etiketiyle tüm müzik marketlerde satışa sunulacaktır siz medya ve görsel basındaki dostlarımızın verdikleri ve verecekleri destekten dolayı şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.

    Diskografi

    Sevende Suç - 2004
    Günahkar - 2006
    Satılık Aşklar Kolay Başlar - 2009


    https://www.main-board.com/unluler/256442-erbey-resimleri.html
#11.08.2009 07:50 0 0 0