Kabak Yemeği

Son güncelleme: 12.08.2009 21:49
  • Kabak Yemeğimizin Malzemeleri
    noimage
    1 küçük kabak
    1 küçük havuç
    Yarım küçük soğan
    1 tatlı kaşığı pirinç
    1 yemek kaşığı zeytinyağı
    deniz tuzu (1 yaş ve üzeri bebekler için)
    Yemeğizin Yapılışı

    Küp küp doğradığımız soğanı ve havucu yağda hafif pembeleşene kadar kavurun. Yine küp küp doğranmış kabağı ilave ederek tencerenin kapağını kapatın. Arada karıştırarak 5 dakika pişirin. Yıkadığınız pirinci tencereye koyun ve üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. (Yemek çok sulu olmıyacak, pilava yakın bir kıvamda olmalı. Ancak suyunu çekip pirinçler hala pişmedi ise bir miktar daha su ilave edebilirsiniz) Bütün yada çatalla ezerek bebeğinize yedirebilirsiniz.
#12.08.2009 21:49 0 0 0