Antep çıkış istiyor!

Son güncelleme: 14.08.2009 13:02
  • Antep çıkış istiyor!


    Gaziantepspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları devam ederken, futbolcular bu sezon iyi bir çıkış yapmak istediklerini söyledi.



    noimage





    Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenmana teknik direktör Jose Coucerio katılmazken, çalışmalar teknik ekip, Jesus Quinito ve yardımcı diğer antrenörlerle yapıldı. Yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı.

    Gaziantepsporlu futbolcu Julio Cesar De Souza, Galatasaray'a attığı muhteşem gole rağmen alınan galibiyet nedeniyle buruk bir sevinç yaşadığını belirterek, "Şimdi o golü attığım için tabi mutlu oldum. Çünkü 5 aylık resmi maç oynamama süresinden sonra böyle bir gol atmam beni sevindirdi. Ama bunun yüzde yüz olması için kazanmamız ya da beraber kalmamız gerekiyordu. Kaybettiğimiz için çok üzgünüm" dedi.

    Brezilyalı futbolcu, Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Hafta başından beri çalışıyoruz. İnşallah Galatasaray karşısında elde edemediğimiz puan ya da puanları bu maçta alırız" diye konuştu.

    Takımın iyi yerlere gelmesi için gol yollarında etkili olmaya çalışacağını da anlatan Julio Cesar De Souza, "Bu goller şansla olmuyor ve çok çalışmayla meydana geliyor. İnşallah benim attığım gollerle başarıya gideriz. Önemli olan benim gol atmam değil takımımızın kazanmasıdır" şeklinde konuştu.

    Türk futboluna kısa sürede alışabileceğini de belirten Julio Cesar De Souza, "Ben Türk futbolunu televizyonlardan takip ediyordum. Her sene daha bu lig daha zor bir hale geliyor. Gaziantepspor ile ilgili bilgim yoktu ama benim için yeni bir beyaz sayfadır. Umarım burada ekip halinde iyi bir başarı elde ederiz. Çünkü futbola aç bir durumdayım" dedi.

    Gaziantepsporlu genç futbolcu Murat Ceylan ise Galatasaray karşısında iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "Tabi ki Galatasaray maçında iyi bir futbol oynayıp çok iyi mücadele ettik. Ama neticede çok baskılı gol yedik ve kısmet değilmiş. Bunu Kayserispor deplasmanından 3 puanla dönerek telafi etmek istiyoruz" dedi.

    Gaziantepspor'un kadro yapısı olarak bu sezon çıkış yapabileceğine inandığını ifade eden Ceylan, "Aslında bakılırsa Sivasspor gibi çıkış yapabiliriz. Sahada iyi mücadele ediyoruz. Biz hepimiz bu ligde iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Buna inanmayanların zaten takımda olması mümkün değil. Umarım bu sene de biz çıkış yakalarız" diye konuştu.

    Takımın uyum sürecini de atlattığını ifade eden Murat Ceylan, "Çok fazla bir transfer olmadı. Gelen arkadaşlarımız da zaten hazırlık maçlarında uyum sürecini de tamamladı" ifadelerini kullandı.
#14.08.2009 13:02 0 0 0