Sizi dinleyen bir site

Son güncelleme: 14.08.2009 22:28
  • Her zaman yazılım devlerinin bize sundukları ile yetiniyoruz; ama bu kez söz sırası bizde...


    İki Microsoft çalışanı kullanıcıların Office için istedikleri özellikleri önerebilecekleri ya da onarılmasını istedikleri özellikleri iletebilecekleri bir öneri kutusu kurdular: MakeOfficeBetter.com

    Bu site Microsoft'un isteği üzerine kurulmuş bir site değil, çalışanlar kendileri kurmuş. Bunu yeniden bildirmekte fayda var. Office geliştirme takımında bir planlamacı olan Steve Zaske ve test grubunda bir geliştirici olan Luke Foust bunun yararlı olacağını düşünmüşler.

    Bu adreste beğendiğiniz fikirlere oy vererek Office geliştirmesinde demokratik bir şekilde yer alabiliyorsunuz. En çok oy alan fikirler en üste çıkıyor. Bununla birlikte elbette geliştiriciler buradan ilham alarak kadar veriyor, Microsoft buradaki önerileri Office'de illa kullanacağına dair bir söz vermiş değil.

    Şimdiye kadar öne çıkan bazı istekler: Word'de PDF dosyalarının okunabilmesi, Outlook'taki HTML desteğinin geliştirilmesi, Outlook notlarının senkronizasyonu, Outlook kullanıcı ara yüzünün network thread'lerinden ayırılması oldu. Ortaya çıkan temel rahatsızlık Outlook'un Internet Explorer yerine Word motoru kullanarak HTML göstermesi.
#14.08.2009 22:28 0 0 0