Ben Barnes - Ben Barnes Kimdir - Ben Barnes Resimleri - Ben Barnes Biyografisi - Ben Barnes Hakkında

Benjamin "Ben" Barnes[1] (d. 20 Ağustos 1981) İngiliz sinema oyuncusudur. Narnia Günlükleri:Prens Caspian filminde Prens Caspian'ı canlandırmıştır. Ayrıca Stardust ve Doctors dizisinde oynamıştır. 2010 yılında gösterime girecek Narnia Günlükleri serisinin üçüncü filminde Kral Caspian rolünü oynaması düşünülmektedir. Ben Barnes, oyunculuk kariyerine 2006 yılında başlamıştır.



1981 yılında Londra'da psikiyatrist baba ve terapist anneden dünyaya gelmiştir.[2] Londra'da Kingston University'de drama ve İngiliz Edebiyatı eğitimi almıştır ve daha sonra oyunculukta ilerlemeye başlamıştır. Kameraya aktarılmak üzere olan bir tiyatro oyununun altına imza atmışken çocukluğundan beri okuduğu ve hayran olduğu Narnia filmlerinin seçmesinin olduğunu duymuştur ve seçmelere katılmıştır. Seçmeleri kolaylıkla geçerek Prens Caspian rolü teklifini almıştır, başka bir çalışmanın altında imzası olmasına rağmen düşünmeksizin bu teklifi kabul etmiştir. Daha sonradan önceki anlaşma yaptığı yapımcılar Barnes'a dava açmayı düşünseler de bu mevzu tatlıya bağlanmıştır.

Filmografisi

2006 - Doctors
2006 - Split Decision
2007 - Star Dust Young
2008 - The Chronicles of Narnia: Prince Caspian - Prince Caspian
2009 - Easy Virtue
2009 - Dorian Gray
2010 - The Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader - King Caspian


New Moon filminde "Aro" karekterini canlandıracağı söyleniyor..


Ben Barnes Resimleri
[url]http://www.main-board.com/unluler/258020-ben-barnes-resimleri.html[/url]

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 481
favori
like
share