Renkli Stor Sistemleri

Son güncelleme: 17.08.2009 21:02
  • Renkli Stor Sistemleri - Banyo Storları - Mutfak Storları - Storlar - Renkli storlar - Stor Sistemleri


    Yer kaplayan kapılar gerektirmeyen stor sistemleri, bu yönüyle özellikle daha dar kullanım alanı olan yazlık evler için önemli bir avantaj kazandırıyor. Örneğin dairesel dolaplarda kullanılan açılı stor sistemleri, mutfakları oturma odalarından ayırmak için ideal bir çözüm sunuyor. Dolabın bir yüzüne mutfak malzemeleri, diğer yüzüne televizyon ya da müzik seti gibi elektrikli aletler yerleştirilebiliyor.

    noimage

    45, 60 ve 90 cm genişliğinde üretilen stor sistemleri Häfele Türkiye stoklarından anında teslim edilebildiği gibi farklı ölçüler ve renk seçenekleri için özel üretim yapılabiliyor. Özellikle genç ve çocuk odalarına renk ve canlılık katan yeşil, turuncu, mavi, sarı ve kırmızı renkli stor sistemleri siparişe özel olarak üretiliyor.

    Mutfaklarda yaz renklerinin enerjisi

    Stor sistemlerinin profilleri, farklı tasarım ve zevke uygun olarak değişen genişliklerde ve montaja hazır modüller halinde teslim ediliyor. Gümüş renkli metalik ve alüminyum renk seçenekleriyle sunulan stor sistemlerine ek olarak, mutfaklarda ankastre ürünlere uyumlu olması için tasarlanan paslanmaz çelik renkte stor seçeneği de Häfele ürün çeşidi içerisinde bir ilk olarak yerini alıyor.

    noimage

    Fennel'in geliştirdiği bir diğer yenilik ise yeni mutfak dolapları tasarımlarında kullanılan lake kapaklarla uyumlu, krem, kırmızı ve siyah renkli parlak stor sistemleri. Estetik görüntüleriyle dikkat çeken bu ürünleri de Häfele Türkiye stoklarından temin etmek mümkün.

    Banyolara özel stor çözümleri

    Häfele'nin farklı tasarım ve zevke uygun stor sistemleri banyolarda da kullanım kolaylığı sağlıyor. Minimalist anlayışta ama işlevsellik özelliği de ön planda tutularak tasarlanan Fennel banyo sistemleri sayesinde, banyolarda deterjan, sabun, kişisel bakım ürünleri ya da temizlik malzemelerini belli bir düzen içinde saklanırken, renk çeşitliliğiyle bütünsel bir estetik elde edilebiliyor.

    noimage

    Yaşam alanlarında yeni trendler, modern çizgiler

    Oturma ve yatak odalarına özel tasarlanan stor sistemleri düzen ve estetik görünümü bir arada sunuyor. Kulpsuz formu ve modern çizgileriyle son trendleri yansıtan; işlevselliğiyle de işleri kolaylaştıran stor sistemleri dolap içindeki eşyaları özenle gizliyor.

    noimage

    noimage
#17.08.2009 21:02 0 0 0